13 στέκια που αξίζει να ανακαλύψεις στην Κυψέλη

Δείκτης Υγείας Διαγνωστικό Κέντρο: Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Εδώ μπορείς να κάνεις όλες τις ιατρικές εξετάσεις που χρειάζεσαι και μάλιστα σε προσιτές τιμές

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ο Δείκτης Υγείας στην Πλατεία Αμερικής αποτελεί ένα σημείο αναφοράς στον τομέα της πρόληψης και της προαγωγής της καλής υγείας

Με εμπειρία από το 1997, απόλυτα σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και υψηλής κατάρτισης επιστημονικό προσωπικό, ο Δείκτης Υγείας αποτελεί ένα σημείο αναφοράς στον τομέα της πρόληψης και της προαγωγής της καλής υγείας. Όλα αυτά τα χρόνια ο Δείκτης Υγείας έχει επιλέξει να αναπτύσσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους επισκέπτες και τους ασθενείς, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ένα διαγνωστικό κέντρο μπορεί να έχει μια διαφορετική εικόνα, που επενδύει στην προσωπική σχέση. Σημειώστε ότι ο Δείκτης Υγείας είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ καθώς και με αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες, προσπαθώντας επίμονα να προσφέρει προσιτές τιμές και σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας. Επενδύοντας, παράλληλα, σε όλες τις πτυχές της τεχνολογίας, δίνει τη δυνατότητα είτε να κλείσετε το ραντεβού σας τηλεφωνικά αλλά και ηλεκτρονικά, με email, μέσω της ενημερωμένης και για ιατρικά θέματα ιστοσελίδας, καθώς μέσω των social media (Facebook και Instagram), ενώ τα αποτελέσματα των εξετάσεων μπορούν να σας αποσταλούν και ηλεκτρονικά.

Διαγνωστικά εργαστήρια
Μπορείτε να επισκεφθείτε τον Δείκτη Υγείας χωρίς ραντεβού για οποιαδήποτε εξέταση στην οποία θέλετε να υποβληθείτε, εκτός από triplex και υπερήχους. Εκτός από τις εξετάσεις για ιούς και ιώσεις, όπως για την COVID-19, για rapid test και pcr test, για τον ιό της γρίπης, τον Η1Ν1 και τον ιό RSV, ο Δείκτης Υγείας διαθέτει απόλυτα εξειδικευμένα διαγνωστικά εργαστήρια για κάθε ανάγκη, όπως: Μικροβιολογικό, Αιματολογικό, Βιοχημικό, Ορμονολογικό, Ανοσοβιολογικό, Αλλεργιολογικό, Ανίχνευσης Τοξικών Ουσιών, Καρκινικοί Δείκτες, Προγεννητικός Έλεγχος, Έγχρωμα Triplex Καρδιάς, Τεστ κοπώσεως, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Αγγειολογικά Triplex, Υπέρηχοι Οργάνων και Σώματος, Ακτινολογικό, Ψηφιακή Μαστογραφία, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας.

Long Covid συμπτώματα και έλεγχος
Το σύνδρομο διαγιγνώσκεται τουλάχιστον 3 μήνες μετά την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων κορωνοϊού και αφορά το 30% έως και 80% των επιζώντων της νόσου COVID-19. Συμπτώματα μπορεί να είναι η κόπωση, οι διαταραχές μνήμης, η αδυναμία σκέψης, η δυσκολία στον ύπνο, η δύσπνοια, ο πόνος στους μύες και τις αρθρώσεις. Ο Δείκτης Υγείας προσφέρει αναλυτικό και εμπεριστατωμένο έλεγχο για όλα αυτά, σε κάθε ασθενή.

Τα check-up της πρόληψης
Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και ο Δείκτης Υγείας μας προσφέρει μια ευρεία επιλογή check-up για τον έλεγχο της υγείας μας. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε: Check-up ενηλίκων, Έλεγχο Τριχόπτωσης, Γυναικολογικό Έλεγχο, Έλεγχο Σακχάρου, Έλεγχο Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων, Προστάτη, Χοληστερίνης, Θυρεοειδούς και Μαστών, Εξετάσεις για Βιβλιάριο Υγείας, Καρδιολογικό Έλεγχο, Check-up Παιδικό, Προγεννητικό Έλεγχο.

Αιμοληψία κατ’ οίκον
Είτε γιατί δεν μπορείτε να μετακινηθείτε για τον οποιονδήποτε λόγο είτε γιατί προτιμάτε την ασφάλεια του δικού σας χώρου, ο Δείκτης Υγείας, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες σας, θα σας αποστείλει ειδικό συνεργείο αιμοληψίας, κατόπιν ραντεβού. Να θυμάστε ότι η αιμοληψία κατ’ οίκον γίνεται από άρτια καταρτισμένο προσωπικό και αφορά όλους τους ασθενείς, οικογένειες, παιδιά και ηλικιωμένους. Εκτός από το προσωπικό επίπεδο, μπορεί επίσης να γίνει και σε επίπεδο φορέων, όπως επιχειρήσεις, δήμοι, αθλητικά σωματεία, ΚΑΠΗ, κλπ. Για να κλείσετε ραντεβού, καλέστε στο τηλέφωνο: 2108665500

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου