Το CDI Techdays 2021 «αποκάλυψε» το μέλλον
Το πρώτο υβριδικό συνέδριο Learning & Development του CDI της Pfizer
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο συνέδριο «Αποκαλύπτοντας το Μέλλον» από το CDI της Pfizer
Με στόχο να δημιουργήσει το χώρο και τις ευκαιρίες ώστε όλο το προσωπικό του να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και την εξέλιξη, μέσω της καθιέρωσης και καλλιέργειας μιας επιδραστικής κουλτούρας εκπαίδευσης, το Pfizer Center for Digital Innovation (CDI) διοργάνωσε το CDI TECH DAYS 2021, το πρώτο του υβριδικό συνέδριο Learning & Development (L&D) με τίτλο «Αποκαλύπτοντας το Μέλλον» (“Future Unboxed”), στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2021.
Σύμφωνα με το World Economic Forum, μέχρι το 2025, 50% των εργαζομένων θα πρέπει να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους ενώ παράλληλα η ζήτηση για εξειδικευμένους data scientists, data analysts και ειδικούς σε τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση, process automation και developers λογισμικού και εφαρμογών – όλοι τομείς που βρίσκονται στον πυρήνα του CDI - αυξάνεται διαρκώς. Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες και τις τάσεις αυτές, σε παγκόσμιο επίπεδο μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας επενδύουν σημαντικά σε προγράμματα Learning & Development.
Το CDI, σταθερά δεσμευμένο στην προαγωγή του L&D, επενδύει στην ενδυνάμωση και την αναβάθμιση όλων των στελεχών του ώστε να ανταποκριθούν στις ραγδαίες αλλαγές και να προσαρμοστούν στις νέες προκλήσεις, καθώς η σχέση μεταξύ εκπαίδευσης και εργασίας είναι σήμερα πιο εκτεταμένη και ισχυρή από ποτέ.
Ο Nico Gariboldi, Επικεφαλής του CDI, τόνισε τη δέσμευση της Pfizer και του CDI «να εφοδιάσουμε τους ανθρώπους μας με το σωστό σύνολο δεξιοτήτων και να τους κάνουμε να αισθάνονται ότι υποστηρίζονται μέσω ενός καλά σχεδιασμένου προγράμματος εκπαίδευσης και ανάπτυξης», ως το μέσο για την επίτευξη του οράματος για «παροχή ψηφιακών λύσεων υγειονομικής φροντίδας που βελτιώνουν τις ζωές των ασθενών παγκοσμίως».
«Η Pfizer επενδύει στα στελέχη της ως επένδυση στο μέλλον της ίδιας της Pfizer. Διαμορφώνουμε μια βιώσιμη κουλτούρα εκπαίδευσης για να διαφοροποιούμε στρατηγικά την Pfizer και δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε συνάδελφο να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του ώστε να αναπτύξουμε το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα και να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στους ασθενείς», πρόσθεσε ο ίδιος.
Η Ιουλία Δεσποινούδη, Senior Manager, υπεύθυνη Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης (Learning & Development) στο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας εξηγεί: «Σκοπός μας στο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας δεν ήταν να διοργανώσουμε ένα ακόμα event τεχνολογίας αλλά να επισφραγίσουμε τη δέσμευση μας στη δημιουργία μιας κουλτούρας διαρκούς ανάπτυξης, εκπαίδευσης και καινοτομίας. Η έμπνευση των ανθρώπων μας και η παρακίνησή τους μέσα από καινοτόμες εκπαιδευτικές εμπειρίες, είναι το κλειδί για την εξέλιξη και ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους».
Στο πνεύμα της παγκόσμιας στρατηγικής της Pfizer, το συνέδριο του CDI έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τα πάντα για τη σχέση Big Data και Τεχνητής Νοημοσύνης, καθώς και για το Cloud & Infrastructure in the Agile Era, μέσα από τις εμπνευσμένες παρουσιάσεις των κεντρικών ομιλητών, Κωνσταντίνου Δασκαλάκη, καθηγητή στο MIT, James Coplien, Lean/Agile Process, Architecture Coach, Θωμά Μπαλκίζα, Leader in Healthcare and Life Sciences, AWS και Patrick Lamplé, Principal Specialist Solutions Architect in Healthcare and Life Sciences, AWS. Παράλληλα, εξειδικευμένα στελέχη της Pfizer εστίασαν με τις τοποθετήσεις τους σε τρεις βασικούς πυλώνες για την εταιρεία:
• Big Data και Τεχνητή Νοημοσύνη (AI)
• Cloud Strategy & Cloud Security
• Agile Mindset & Culture – Από τη Στρατηγική στην Πράξη
Και οι δύο ημέρες του συνεδρίου ήταν γεμάτες έμπνευση, ανταλλαγή εξαιρετικών ιδεών, ενδιαφέροντα εργαστήρια, παρουσιάσεις και πολλά άλλα, αποδεικνύοντας ότι μια ισχυρή κουλτούρα εκπαίδευσης τροφοδοτεί την ανάπτυξη και την καινοτομία που μπορεί τελικά να βοηθήσει στην αλλαγή της ζωής των ασθενών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μία πρωτοβουλία της Bristol Myers Squibb για την αντιμετώπιση των προκλήσεων
Tι έδειξε μια τελευταία έρευνα
Νέες προσεγγίσεις στην παροχή φροντίδας για τη μείωση των ανισοτήτων στην πρόσβαση
Πώς η συνάντηση δύο γυναικών οδήγησε στην υλοποίηση ενός οράματος, δίνοντας δικαίωμα στην επιλογή στις γυναίκες
Παρότι κάποιοι διστάζουν λόγω φόβων για την προετοιμασία ή την εξέταση, οι νέες μέθοδοι είναι πιο φιλικές προς τον ασθενή
Η ανακάλυψη Έλληνα ερευνητή
Και ποιες είναι πραγματικά απαραίτητες; Ένας πρακτικός οδηγός για το πώς να προσέχουμε την υγεία μας και να μην κάνουμε περιττούς ελέγχους
Αυτή τη στιγμή η δωρεά οργάνων γίνεται μόνο κατόπιν εγκεφαλικού θανάτου
Η εξέταση αναζητά τις λεγόμενες «ζόμπι» κυτταρικές πρωτεΐνες
Οι ειδικοί απαντούν για την υγεία μας
Δυστυχώς γι’ αυτούς που δείχνουν δεν υπάρχει θεραπεία. Ευτυχώς για τον HIV υπάρχει θεραπεία
Μια αυτοάνοση διαταραχή. Εννέα στους δέκα ασθενείς έχουν βιώσει στιγματισμό λόγω της λεύκης
Η συνηθέστερη μορφή καρκίνου των ενδοκρινών αδένων
Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς μη επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης και, το κυριότερο, πετυχαίνουν όσα υπόσχονται;
Τι ισχύει για τα φάρμακα και τον καρκίνο του μαστού
Τι είναι η υπερχοληστερολαιμία, ποιες οι συνέπειες της και ποια η αντιμετώπιση
Η Αργυρώ Παναγιωτάκου, ενδοκρινολόγος/διαβητολόγος, μας εξηγεί τον ρόλο της
Τι δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε για τη σημαντική επίπτωση της παχυσαρκίας
Ανανέωση του δέρματος, αποτρίχωση, αντιμετώπιση της ακμής και άλλες θεραπείες
Στο «δωμάτιο» της γήρανσης είναι σημαντικό να φτάσουμε σωματικά και κοινωνικά δραστήριοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.