Health & Fitness

INTEA Defence: Προφυλάξου από τις ιώσεις με φυσικό τρόπο

Ελληνική λύση στην πρόληψη ιώσεων. Η λύση για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού βρίσκεται στον Όλυμπο και στα βότανα της ελληνικής υπαίθρου.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το καινοτόμο τσάι του βουνού Ολύμπου INTEA Defence της INBEVERAGES
Τσάι του βουνού Ολύμπου INTEA Defence της INBEVERAGES

Το καινοτόμο τσάι του βουνού Ολύμπου INTEA Defence της INBEVERAGES για προφύλαξη από τις ιώσεις με φυσικό τρόπο.

Στις μέρες μας ο περισσότερος κόσμος ψάχνει τρόπους να προφυλαχθεί από τις ιώσεις, με φυσικούς τρόπους, καταφεύγοντας όσο γίνεται λιγότερο σε φαρμακευτικές μεθόδους. Λίγοι, όμως, γνωρίζουν ότι η λύση βρίσκεται στη χώρα μας και συγκεκριμένα στον Όλυμπο και στα βότανα της ελληνικής υπαίθρου.
Αυτή τη λύση φέρνει στην καθημερινότητά μας η INBEVERAGES με το καινοτόμο τσάι του βουνού Ολύμπου INTEA Defence. Το μοναδικό αυτό τσάι συνδυάζει τον ανθό του τσαγιού του Ολύμπου με το εκχύλισμα του βοτάνου Αστράγαλου, έτσι ώστε με συστηματική χρήση να ενισχύσει το ανοσοποιητικό. 

Το καινοτόμο τσάι του βουνού Ολύμπου INTEA Defence της INBEVERAGES
Τσάι του βουνού Ολύμπου INTEA Defence της INBEVERAGES

Αυτός ο συνδυασμός από τσάι και συγκεκριμένα βότανα θεωρείται η πιο φυσική λύση για την αντιμετώπιση ιώσεων. Αναφορές στα ευεργετικά χαρακτηριστικά του τσαγιού του Ολύμπου και του συγκεκριμένου βοτάνου υπάρχουν καταγεγραμμένες από τους αρχαίους Έλληνες, τον Ιπποκράτη και τον Διοσκουρίδη, τους πατέρες της ιατρικής.
Τη δυνατότητα αυτή την έχουν διαθέσιμη και οι σύγχρονοι Έλληνες, προσαρμοσμένη στα δεδομένα της σύγχρονης εποχής.  Το iNTEA είναι 100% φυσικό τσάι καθώς δεν έχει συντηρητικά, ενώ μπορεί να το πιει ο καθένας αφού δεν περιέχει καφεΐνη.
Είναι μια μοναδική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται πραγματικά να το εντάξουν στην καθημερινή διατροφή τους και να κάνουν καλό στην υγεία τους. Σε αυτό βοηθάει και οι επιλογές που δίνει το ίδιο το iNTEA. Πέρα από τα κλασσικά φακελάκια (με τις βιοδιασπώμενες πυραμίδες), μπορείς να το έχεις στο ποτήρι σου πατώντας ένα κουμπί.

Το καινοτόμο τσάι του βουνού Ολύμπου INTEA Defence της INBEVERAGES
Αυτές τις γιορτές το iNTEA λανσάρει τα gift box
 

Με τις κάψουλες τύπου Nespresso, αρκεί να το βάλεις στη μηχανή και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα όλες οι γεύσεις και ευεργετικές δράσεις του ελληνικού τσαγιού, θα είναι στο ποτήρι σου.

Το τσάι του βουνού Ολύμπου INTEA Defence της INBEVERAGES με κάψουλες τύπου Nespresso
Τσάι του βουνού Ολύμπου INTEA Defence της INBEVERAGES με κάψουλες τύπου Nespresso

Καλό, όμως, μπορείτε να κάνετε όχι μόνο σε εσάς αλλά και στους δικούς σας! Αυτές τις γιορτές το iNTEA λανσάρει τα gift box, για να κάνεις το πρωτότυπο και ωφέλιμο δώρο στον χώρο εργασίας σου ή σε κάποιον δικό σου άνθρωπο. 

Μια συλλογή που περιλαμβάνει όλες τις διαθέσιμες λειτουργικότητες του iNTEA, Defence, Energy, Relax, Slim και Skin, για να κάνεις ένα πρωτότυπο, αλλά και ωφέλιμο, συνάμα, δώρο. Διαθέσιμο μόνο στο E-shop εδώ.

Info: Το INTEA το βρίσκεις στο www.inbeverages.gr, αλλά πλέον και στα ΑΒ Βασιλόπουλος, Θανόπουλος και Μπαλάσκας, σε επιλεγμένα καταστήματα Σκλαβενίτη, καθώς και καταστήματα παραδοσιακών τροφίμων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ