Health & Fitness

Δεν θα τρέξουμε τον Μάιο στην Αμοργό

Το Amorgos Trail Challenge αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Amorgos Trail Challenge
Amorgos Trail Challenge

Δεν θα γεμίσει με δρομείς η Αμοργός τον Μάιο. Το 4ο «Amorgos Trail Challenge» αναβλήθηκε λογω κορωνοϊού για τον Σεπτέμβριο.

Αντί για το διήμερο 16-17 Μαΐου, το 4ο «Amorgos Trail Challenge», που όπως φαίνεται, διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αμοργό, αποφασίστηκε λόγω κορωνοϊού να αναβληθεί για τις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020.

Η ανακοίνωση των οργανωτών «Amorgos Trail Challenge»:

Παρακολουθώντας τα παγκόσμια γεγονότα στο χώρο της Δημόσιας Υγείας και σεβόμενοι το νησί μας ,τη δρομική κοινότητα αλλά και την ίδια την διοργάνωση,είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αναβολή του 4ου Amorgos Trail Challenge.

Η νέα ημερομηνία, που αποφασίστηκε κατόπιν ώριμων διαβουλεύσεων, είναι το διήμερο 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020. Οδηγούμαστε σε αυτήν την απόφαση,διότι θα ήταν ανεύθυνο από την πλευρά μας να τηρούσαμε στάση αναμονής με το μικρό, όπως φαίνεται, ενδεχόμενο όλη αυτή η δυσχερής κατάσταση να συνεχιστεί τον Μάιο. Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες ότι οι εγγραφές παραμένουν σε ισχύ για τον Σεπτέμβριο ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν με email στο amorgostrails@gmail.com να ζητήσουν πίσω το αντίτιμο που έχουν καταθέσει.

Μέχρι στιγμής, οι παροχές και οι διευκολύνσεις που έχουμε ανακοινώσει προς τους δρομείς ισχύουν και για τον Σεπτέμβρη .

Καλή αντάμωση στο νησί!

Το ΔΣ του Συλλόγου Παλιά Στράτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ