Health & Fitness

37 εικόνες από τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Δείτε όσα συνέβησαν μέσα από το φωτορεπορτάζ του πρακτορείου INTIME

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με περισσότερους από 60.000 δρομείς από 105 χώρες, ο 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, που από τη φετινή χρονιά έγινε ένα αγωνιστικό διήμερο, μπήκε σε μια νέα εποχή.

Πρωταγωνιστές οι Μαραθωνοδρόμοι και οι δρομείς των 5 και 10 χιλιομέτρων, τα μικρά παιδιά και οι αθλητές των Special Olympics. που έλαβαν μέρος στους αγώνες.

Ο 42χρονος Κενυάτης δρομέας Τζον Κιπκορί Κόμεν αναδείχθηκε νικητής περνώντας τη γραμμή του τερματισμού στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε χρόνο 2 ώρες, 16 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο, επίσης Κενυάτης, Φελισιέν Μουχιτίρα με χρόνο 2:16.43. Τρίτος ο Έλληνας, Κώστας Γκελαούζος με 2:19.02, που είναι και η δεύτερη καλύτερη επίδοση Έλληνα αθλητή στην αυθεντική διαδρομή. Ταυτόχρονα ο Γκελαούζος κατέκτησε για τρίτη συνεχή χρονιά τον τίτλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου, με δεύτερο τον Παναγιώτη Καραΐσκο.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της διοργάνωσης όπως τα απαθανάτισαν οι φωτορεπόρτερ του πρακτορείου INTIME και διαβάστε το αφιέρωμα της ATHENS VOICE για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου