Health & Fitness

Θα τα παρατήσω όλα και θα πάω να τρέξω στο Ρέθυμνο

Δεν γυρίζω τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα

sgdi.jpg
Μαριάννα Μαρμαρά
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
rethymno2.jpg
Ρέθυμνο

Σου βρήκαμε έναν ακόμη λόγο να τα παρατήσεις όλα και να πας τον Σεπτέμβριο στο Ρέθυμνο. Όχι ότι δεν είχες ήδη αρκετούς...

Είχα να πάω στην Κρήτη από την πενθήμερη. Δεν σου λέω πόσα χρόνια πριν, κάτσε και σκέψου πάνω-κάτω. Τότε, είχαμε μείνει στα Χανιά και για μία μόνο ημέρα είχαμε επισκεφτεί το Ρέθυμνο. Ακόμα θυμάμαι, ότι όταν γύρισα σπίτι κι αφού κοιμήθηκα για 18 περίπου ώρες συνεχόμενα, η μητέρα μου με ρώτησε πώς πέρασα και τι μου άρεσε περισσότερο στην Κρήτη. «Το Ρέθυμνο» της απάντησα και μέχρι εκεί. Από τότε είχα να κατέβω τόσο νότια.

Ευτυχώς, η μοίρα αποφάσισε για μένα και η κολλητή μου μετακόμισε για επαγγελματικούς λόγους για έναν χρόνο στο Ρέθυμνο σε σπίτι-διαμαντάκι στην Παλιά Πόλη. Κάπου εδώ να τονίσουμε ότι το να βρεις σπίτι στο Ρέθυμνο με τόσο τουρισμό και άλλους τόσους φοιτητές είναι σαν να σου πέφτει το εξαπλό τζακ ποτ στο Τζόκερ. Για να γυρίσω στο θέμα μου, άρπαξα την ευκαιρία, έκλεισα την πρώτη πτήση για Ηράκλειο κι από εκεί βουρ για Ρέθυμνο.

Τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να στα πω. Αν έχεις πάει τα ξέρεις. Λατρεία. Γραφικότητα, ομορφιά και πολύ, μα πάρα πολύ καλό φαγητό. Δυστυχώς, για μένα, η κολλητή επέστρεψε στην Αθήνα, παρά τα τάματα που είχα κάνει να την κρατήσουν εκεί για να πάω και φέτος, Ευτυχώς, η μοίρα πάλι μου βρήκε μια αφορμή να τρέξω για Ρέθυμνο. Κι αυτή τη φορά για Σεπτέμβρη.

Για την ακρίβεια, το ραντεβού έχει δοθεί το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου για το TRIMOREM.T. Rethymno. Τι είναι αυτό; Το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν στον νομό, Multisports event. Η ανεπανάληπτη γοητεία  της Κρήτης και ένας από τους πιο όμορφους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, το Ρέθυμνο, ετοιμάζεται να υποδεχτούν κορυφαίους Έλληνες αλλά και ξένους τριαθλητές, κολυμβητές, δρομείς, καθώς και όλους όσοι αγαπούν τον αθλητισμό. Εγώ θα κολυμπήσω μόνο, να είμαστε ξηγημένοι…

Γιατί θα πάω; Διότι με τη γνώση και το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και εκτέλεσης της TRIMORE – XTERRAGreece, η διοργάνωση θα αποτελέσει μια ξεχωριστή αθλητική και ψυχαγωγική εμπειρία, καθώς γύρω από το κεντρικό αθλητικό γεγονός θα «χτιστεί» ένα τριήμερο με αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για το παιδί, την οικογένεια, την παρέα, όπως σε κάθε της διοργάνωση.

Η πόλη του Ρεθύμνου μετατρέπεται στον ιδανικό στίβο για να ζήσουν οι αθλητές συναρπαστικές στιγμές και να δοκιμάσουν τα όρια τους. Παράλληλα συμμετέχοντες, επισκέπτες, οικογένειες και παιδιά θα νιώσουν την μαγεία του αθλητισμού μέσα από ξεχωριστές δράσεις.

Οι εγγραφές άνοιξαν κι εσύ δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή ΕΔΩ.

Τα αγωνίσματα στα οποία θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν και δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών, είναι:

ISOMAN presented by G, Sprint distance Triathlon Equalized

  • Open Water Swimming (0,5k | 2,5k | 5k)
  • Triathlon Half Olympic
  • City Running 5k

Kids ISOMAN presented by G, Αναπτυξιακής απόστασηςTriathlon Equalized

  • Kids Open Water Swimming (100m | 200m)

Παράλληλα, δραστηριότητες γεμάτες δυναμισμό και φαντασία από την TRIMORE – XTERRAGreece, σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους και φορείς θα διεκδικήσουν τον ενθουσιασμό των πιτσιρικάδων:

  • Kids Lazer Run
  • Ποδηλατική βραδυπορία και ελιγμοί για παιδιά
  • Yoga για όλους
  • Σκάκι σε παράλληλα γήπεδα
  • SUP Experience

Το Ρέθυμνο, θα αποτελέσει το δεύτερο σταθμό του ISOMAN Equalized Triathlon Sprint Distance στην Ελλάδα, ένα βήμα πριν τη δυναμική εισαγωγή του ISOMAN presented by G Quarter distance που έρχεται το 2020! Οι αθλητές που ανυπομονούν να ζήσουν τη ξεχωριστή εμπειρία στη θάλασσα και τις διαδρομές του Ρεθύμνου, θα διανύσουν 1,4k Κολύμπι,  12,3k Ποδήλατο και 5,3k τρέξιμο!

Εγγραφές και πληροφορίες στο www.trimore.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ