Health & Fitness

Mommy Makeover: Ανανέωση δίχως επεμβάσεις

Εξατομικευμένες θεραπείες για να διορθωθούν οι αλλαγές που επιφέρουν η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός στο σώμα της γυναίκας

sofia-neta.jpg
Σοφία Νέτα
ΤΕΥΧΟΣ 633
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
379384-782768.jpg

Δώρο της φύσης η μητρότητα, προσφέρει στη γυναίκα μοναδικά συναισθήματα, κάνοντάς τη να νιώθει την ολοκλήρωση μέσα από το θαύμα της δημιουργίας μιας καινούργιας ζωής.

Όμως, οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στη ζωή της κάθε μητέρας μπορεί να είναι καταλυτικές τόσο στην καθημερινότητά της, όσο και στο ίδιο της το σώμα.

Χαλάρωση των μυών και του δέρματος και εμφάνιση ραγάδων, συσσώρευση τοπικού λίπους εκεί που δεν υπήρχε, πανάδες στο πρόσωπο, ευρυαγγείες στα κάτω άκρα αλλά και στο πρόσωπο, καθώς και κυτταρίτιδα, αποτελούν προβλήματα που σίγουρα κάθε γυναίκα θα ήθελε να αποφύγει.

Ευτυχώς, άμεση βοήθεια σε όλα τα παραπάνω προσφέρει ο συνδυασμός κοσμητικών ιατρικών παρεμβάσεων, γνωστών και ως mommy makeover. Πρόκειται για συνδυασμό εξατομικευμένων θεραπειών που μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε εφάπαξ, όπως είναι οι επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, ή με μια σειρά από θεραπείες που πραγματοποιούνται σταδιακά και μπορεί να είναι μη επεμβατικές.

Βενετία Γ. Μπλιάμπτη, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Βενετία Γ. Μπλιάμπτη, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Eξελιγμένα Fractional Laser για την αντιμετώπιση των ραγάδων

Πρόκειται για μια πρωτοπόρο τεχνολογία και πιο εκλεπτυσμένη θεραπεία για τη συνολική ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος.

Hyaluronic Βοosting για βαθιά ενυδατωμένο και ξεκούραστο πρόσωπο

Θεραπεία που στηρίζεται σε μια καινοτόμο τεχνολογία που σκοπό της έχει να βελτιώσει την υφή του δέρματος, προσφέροντάς του βαθιά ενυδάτωση, ελαστικότητα και λείανση των λεπτών γραμμών. Βελτιώνει σημαντικά την κούραση στα μάτια και τους μαύρους κύκλους

Κρυολιπόλυση - Βιοαπορροφήσιμα νήματα

Από τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους, μη επεμβατική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Πρόκειται για τη διοχέτευση χαμηλής θερμοκρασίας παράλληλα με την άσκηση ήπιας αναρρόφησης του δέρματος, με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των λιποκυττάρων έως και 40%.

Αγ. Στρατοπέδου 76, Χαϊδάρι, 2105326276, www.venetiagbliampti.gr, fb: dermatologos.bliampti.venetia

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ