Κυριακάτικο πάρτι γενεθλίων στο By the Glass
Το αγαπημένο wine bistro κλείνει τα 11 χρόνια του
Το wine bistro By the Glass, στο Σύνταγμα κλείνει τα 11 χρόνια λειτουργίας του και το γιορτάζει
To 2012 στη Στοά Ράλλη, στην καρδιά του Συντάγματος, ανοίγει ένα wine bar. Για την ακρίβεια, το By the Glass είναι ένα από τα πρώτα wine bars που ανοίγουν στην πόλη. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την wine expert ιδιοκτήτριά του, την αεικίνητη Φωτεινή Παντζιά και την …λιμπιστική και άκρως ενημερωμένη κάβα του, μετατρέπουν γρήγορα το By the Glass σε ένα από τα αγαπημένα στέκια της πόλης.
Και σήμερα, το By the Glass με τις εκατοντάδες ετικέτες του (μιλάμε για περισσότερες από 500 ετικέτες κρασιού, τις περισσότερες από τις οποίες μπορείς να τις απολαύσεις και σε ποτήρι) εξακολουθεί να είναι ένας ζεστός, ατμοσφαιρικός χώρος που αγαπάει και δοξάζει το κρασί. Αυτός ο σταθερός και τόσο αγαπημένος προορισμός για όλους τους οινόφιλους αθηναίους φέτος συμπληρώνει τα 11 χρόνια λειτουργίας του και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι.
Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου από τις 15.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 18.00 το απόγευμα το By the Glass μας περιμένει με live μουσική, μενού, πολλές εκπλήξεις, τούρτα (μία φορά γίνεται κανείς 11!), και φυσικά με την εντυπωσιακή wine list του σε όλη της την αίγλη. Η γιορτή θα στηθεί στη Στοά Ράλλη, ήδη στολισμένη και λαμπερή, πανέτοιμη για τα Χριστούγεννα. Εδώ θα τσουγκρίσουμε όλοι μαζί με κάποιο από τα φημισμένα κρασιά του By the Glass, χορεύοντας στους ρυθμούς του εξαμελούς συγκροτήματος Walkman the Band.
Μια ωραία αφορμή για να βρεθούμε στην καρδιά της Αθήνας, και να περάσουμε ένα ωραίο κυριακάτικο μεσημέρι με υπέροχα κρασιά, ζεστούς ανθρώπους, και ωραία μουσική.
Υ.Γ. Επειδή το By the Glass είναι ιδιαίτερα αγαπητό, οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.
Γ. Σουρή 3 και Φιλελλήνων, Σύνταγμα, 2103232560
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια εμπειρία γαστρονομική και συγκινητική
Η φήμη του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας και της τοπικής ποικιλίας «Μαύρο Μεσενικόλα» ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, χάρη στο όραμα και στη δουλειά τεσσάρων γενεών της οικογένειας Καραμήτρου
Δεν λείπουν και πιο «ψαγμένα» ποτά, αλλά και μια ιδιαίτερη συλλογή σπάνιων malt whiskey
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.