Wine & Spirits

Κυριακάτικο πάρτι γενεθλίων στο By the Glass

Το αγαπημένο wine bistro κλείνει τα 11 χρόνια του

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
By the Glass
Φωτογραφία: Ολυμπία Κρασαγάκη/By the Glass

Το wine bistro By the Glass, στο Σύνταγμα κλείνει τα 11 χρόνια λειτουργίας του και το γιορτάζει

To 2012 στη Στοά Ράλλη, στην καρδιά του Συντάγματος, ανοίγει ένα wine bar. Για την ακρίβεια, το By the Glass είναι ένα από τα πρώτα wine bars που ανοίγουν στην πόλη. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την wine expert ιδιοκτήτριά του, την αεικίνητη Φωτεινή Παντζιά και την …λιμπιστική και άκρως ενημερωμένη κάβα του, μετατρέπουν γρήγορα το By the Glass σε ένα από τα αγαπημένα στέκια της πόλης.

Φωτεινή Παντζιά
Φωτεινή Παντζιά

Και σήμερα, το By the Glass με τις εκατοντάδες ετικέτες του (μιλάμε για περισσότερες από 500 ετικέτες κρασιού, τις περισσότερες από τις οποίες μπορείς να τις απολαύσεις και σε ποτήρι) εξακολουθεί να είναι ένας ζεστός, ατμοσφαιρικός χώρος που αγαπάει και δοξάζει το κρασί. Αυτός ο σταθερός και τόσο αγαπημένος προορισμός για όλους τους οινόφιλους αθηναίους φέτος συμπληρώνει τα 11 χρόνια λειτουργίας του και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι.

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου από τις 15.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 18.00 το απόγευμα το By the Glass μας περιμένει με live μουσική, μενού, πολλές εκπλήξεις, τούρτα (μία φορά γίνεται κανείς 11!), και φυσικά με την εντυπωσιακή wine list του σε όλη της την αίγλη. Η γιορτή θα στηθεί στη Στοά Ράλλη, ήδη στολισμένη και λαμπερή, πανέτοιμη για τα Χριστούγεννα. Εδώ θα τσουγκρίσουμε όλοι μαζί με κάποιο από τα φημισμένα κρασιά του By the Glass, χορεύοντας στους ρυθμούς του εξαμελούς συγκροτήματος Walkman the Band.

Μια ωραία αφορμή για να βρεθούμε στην καρδιά της Αθήνας, και να περάσουμε ένα ωραίο κυριακάτικο μεσημέρι με υπέροχα κρασιά, ζεστούς ανθρώπους, και ωραία μουσική.

Υ.Γ. Επειδή το By the Glass είναι ιδιαίτερα αγαπητό, οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.

Γ. Σουρή 3 και Φιλελλήνων, Σύνταγμα, 2103232560

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ