Deros The Shop, αρώματα Chardonnay σε ποτήρια Baccarat
To 1764 ο οίκος Baccarat ιδρύεται στη Λωρραίνη της Γαλλίας, εκεί υπάρχει μάλιστα μέχρι και σήμερα το ομώνυμο χωριό που όλοι του οι κάτοικοι ασχολούνται στο εργοστάσιο. Κατασκευάζει κρυστάλλινα αντικείμενα, δουλεμένα με τόση χάρη και κομψότητα, που το όνομά του δεν αργεί να ταυτιστεί με την τέχνη του κρυστάλλου και του γαλλικού art de vivre. Στο πέρασμα των αιώνων, τα κρύσταλλα της Baccarat μπαινοβγαίνουν σε παλάτια, πολυτελή ξενοδοχεία, θαλαμηγούς, επαύλεις, εστιατόρια και bars, δίνουν στιλ στα πιο κομψά σπίτια. Σήμερα σε περιμένουν στην οδό Κανάρη, στο κέντρο του Κολωνακίου, όχι μόνο για να τα θαυμάσεις, αλλά και για να τα αγγίξεις, να τα φέρεις ως τα χείλη σου και να γευτείς το πολύτιμο εσωτερικό τους…
Για όλο τον Οκτώβριο, το κατάστημα Deros The Shop, εισαγωγέας του οίκου Baccarat, συνεργάζεται με το Κτήμα Κυρ-Γιάννη. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στην καταπληκτική συλλογή Chateau Baccarat, που αποτελείται από ποτήρια και καράφες, που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για την απόλαυση premium κρασιών, φιλοξενείται το εκλεκτό κρασί Πάλπο, ποικιλίας Chardonnay, ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα κρασιά που παράγονται στην Ελλάδα, και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις.
Μέχρι το τέλος του μήνα λοιπόν, η υπέροχη βιτρίνα με τα κρύσταλλα Baccarat και τις φιάλες που ίπτανται κάνει τους περαστικούς να σταματούν, να θαυμάζουν και τέλος εκτός από τα λεπτοδουλεμένα κρύσταλλα, να ανακαλύπτουν και τα σύνθετα αρώματα εσπεριδοειδών και λευκών λουλουδιών του εντυπωσιακού αυτού κρασιού.
Σέκερη 8& Κανάρη, Κολωνάκι, 210 3643547
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια εμπειρία γαστρονομική και συγκινητική
Η φήμη του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας και της τοπικής ποικιλίας «Μαύρο Μεσενικόλα» ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, χάρη στο όραμα και στη δουλειά τεσσάρων γενεών της οικογένειας Καραμήτρου
Δεν λείπουν και πιο «ψαγμένα» ποτά, αλλά και μια ιδιαίτερη συλλογή σπάνιων malt whiskey
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.