

Δύσκολα μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε τόσες λιχουδιές
Ήταν το 2020 όταν άνοιξε στην Πραξιτέλους η πρώτη αυθεντική croissanterie στην πόλη, με Αθηναίους και επισκέπτες να σπεύδουν να απολαύσουν αυτές τις νοστιμιές του ονείρου! Τότε που οι μυρωδιές από τις χειροποίητες ζύμες και το αυθεντικό γαλλικό βούτυρο προσκαλούσαν, σαν άλλες σειρήνες, κάθε περαστικό!
Έκτοτε, το Overoll επεκτάθηκε και σε άλλες γειτονιές της Αθήνας, αλλά και σε Θεσσαλονίκη και Κύπρο, με τους Ιωάννη Κίκιρα, Αλκιβιάδη Ζέρβα και Σπύρο Παππά, τους τρεις καταξιωμένους patissiers που βρίσκονται από την αρχή πίσω από αυτό το γευστικό εγχείρημα, να συνεχίζουν με την ίδια φιλοσοφία: τέχνη στην εκτέλεση και άριστη ποιότητα υλικών.
Η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε τόσες λιχουδιές, από το κλασικό croissant βουτύρου μέχρι το φημισμένο croissant φιστίκι με πραλίνα φιστικιού, αλλά και τις δύο νέες προτάσεις που προστέθηκαν για να μας κλέψουν τις καρδιές: κρουασάν Crème Brûlée, με καραμελωμένη τραγανή κρούστα και βελούδινη κρέμα βανίλιας Μαδαγασκάρης, αλλά και Lemon Bun, μια αφράτη ζύμη κρουασάν με κάρδαμο και ψημένη κρέμα λεμονιού!
Το Overoll, όμως, δεν περιορίζεται μόνο στα γλυκά κρουασάν, καθώς προσφέρει και πολλές αλμυρές επιλογές, ιδανικές για κάθε στιγμή της ημέρας, όπως croque madame, scrumbled eggs για τους λάτρεις του αυγού, αλλά και την κιμαδόπιτα με σάλτσα ντομάτας και τριμμένη παρμεζάνα, ενώ συνεχώς εμπλουτίζει τα μενού του με εποχικά προϊόντα, αξιοποιώντας φρέσκα υλικά για να δημιουργεί πάντα νέες γευστικές εμπειρίες.
Extra tip: Το Overoll είναι και ένα από τα must coffee spots της πόλης, προσφέροντας υψηλής ποιότητας καφέ από premium χαρμάνι.