Χταποδάκι, καλαμαράκι, γαρίδες, ουζάκια, σ’ ένα τραπέζι στον ήλιο με την παρέα. Η εποχή της προσμονής φτάνει, σε λίγες μέρες μπαίνει η άνοιξη. Βάλε μέσα και τη Σαρακοστή και καταλαβαίνεις ότι η καλύτερη εποχή για ψάρι έχει ήδη φτάσει. Μην το πολυψάχνεις, παρακάτω θα βρεις τους καλύτερους προορισμούς για ψάρι.
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Όλα γίνονται καλύτερα όταν κρατάς μια λιχουδιά στο χέρι
Από το Μεξικό έως την Ιαπωνία, η Αθήνα έχει μια χώρα σε κάθε της γωνιά