8 νόστιμα spots για να βρεις το επόμενο στέκι σου

Cultivos: Ο κρυφός κήπος της Κυψέλης που θα σε μαγέψει!

Specialty καφές και ένα από τα καλύτερα brunch της πόλης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cultivos
Cultivos
Cultivos
Cultivos

Cultivos: brunch, καφές και signature cocktails στον κρυμμένο κήπο της Κυψέλης

Στην καρδιά της Κυψέλης, στον μυστικό κήπο του Cultivos –σήμα κατατεθέν της πιο multi culti γειτονιάς της πόλης– θα ζήσεις μια all day experience και θα επιστρέφεις ξανά και ξανά! Αρχικά, θα απολαύσεις την απόλυτη εμπειρία καφέ ανώτερης ποιότητας. Πρόκειται για ποικιλίες που παρασκευάζονται αποκλειστικά από μικρές φάρμες μέσω του προγράμματος Direct Relationship της Taf, το οποίο εξασφαλίζει, πέρα από την εκλεκτή πρώτη ύλη, και τις άριστες συνθήκες παραγωγής με σεβασμό στους ανθρώπους και στο περιβάλλον. Ένας πραγματικά ονειρεμένος καφές, φτιαγμένος από τα χέρια των σούπερ εξειδικευμένων baristas στο Cultivos.

Έπειτα θα γευτείς ένα από τα καλύτερα brunch της πόλης, και το εννοούμε. Χειροποίητες νοστιμιές, παρασκευασμένες με τις καλύτερες πρώτες ύλες που σερβίρονται μέχρι τις 17:00, και δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Ιδανικό και για ένα signature κοκτέιλ μετά το γραφείο ή και αργότερα, με την κουζίνα να προτείνει και άλλες νοστιμιές για να συνοδεύσεις το ποτό σου, σαν τις νόστιμες pinsa σε 4 επιλογές!

Γλυκιά ζωή εδώ στο Cultivos, με τον μαγευτικό, κατάφυτο κήπο του, την αίσθηση της χαράς και της θετικής διάθεσης που θα σου προσφέρουν απλόχερα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου