8 νόστιμα spots για να βρεις το επόμενο στέκι σου

The Brunchers: Το καλύτερο brunch της πόλης θα το φάτε εδώ!

Ένα στέκι αφιερωμένο στο brunch

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Brunchers
The Brunchers
The Brunchers
The Brunchers

Στο The Brunchers, στου Ψυρρή, θα βρεις αποκλειστικά πιάτα του brunch

Σε λίγο καιρό αυτό το φημισμένο μπραντσάδικο θα κλείσει δύο χρόνια από τον Απρίλιο του 2022 που ήρθε στη ζωή μας, από την οποία δεν θέλουμε να φύγει επ’ ουδενί! Ήδη στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του μπήκε στις καρδιές μας, αλλά και στο top 10 των ταξιδιωτών μέσα από τη πλατφόρμα του Tripadvisor (Τravellers’ Choice 2023). Η φήμη του έχει εξαπλωθεί τόσο που οι άνθρωποί του αποφάσισαν να δώσουν έξτρα χώρο στο εγχείρημα, επεκτείνοντας τη λειτουργία της σάλας και στην απέναντι αίθουσα διπλασιάζοντας τη χωρητικότητα.

Η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή αλλά καθόλου εύκολη για τα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας. Το The Brunchers προσφέρει με τεράστια επιτυχία αυτό που λέει το όνομά του: αποκλειστικά brunch και μάλιστα τις ώρες που ορίζει διά της ερμηνείας του το γεύμα. Οι άνθρωποι είναι σπεσιαλίστες στο να δημιουργούν γευστικές προτάσεις της κατηγορίας, όπως εξαιρετικά πιάτα με βάση τα αυγά. Θα απολαύσεις μερικές από τις πιο λαχταριστές εκδοχές benedict, scrambled και ομελέτες μεταξύ άλλων. Το ίδιο εξαιρετικά και τα αφράτα pancakes, τα χειροποίητα ζουμερά burgers, αλλά και ό,τι άλλο περιλαμβάνει το μενού που υπογράφει ο γνωστός σεφ Ιωσήφ Σικιανάκης.

Η κουζίνα πάντα δημιουργικά ανήσυχη, προτείνει γεύσεις που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, όπως τα παιδιά για τα οποία έχουν δημιουργήσει ειδικό μενού!

Extra tip: Φρόντισε πριν την επίσκεψή σου να κάνεις τηλεφωνική κράτηση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου