Θεματα

Scoopilicious, το τέλειο παγωτό στην πόρτα σου

Μαζί και άλλες αμαρτίες…

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Scoopilicious

Στο Scoopilicious θα βρεις χειροποίητο παγωτό, θεϊκά γλυκά και ice cream cocktails

Οι καλοκαιρινές νύχτες έχουν πάντα μία ύπουλη ώρα. Είναι πάντα μετά τις δέκα το βράδυ, συνήθως είσαι ξαπλωμένος στον καναπέ, σχεδόν έτοιμος να κοιμηθείς. Αλλά δεν μπορείς. Μία σκέψη σε βασανίζει… Θες, όσο δεν θέλησες ποτέ τίποτα άλλο, ένα δροσερό, κολασμένο, βελούδινο παγωτό. Το παγωτό περιπτέρου δεν σε ικανοποιεί (ούτε, βεβαίως, η ιδέα να συρθείς ως το περίπτερο). Για αυτές, λοιπόν, τις ώρες της μεγάλης λιγούρας υπάρχει το Scoopilicious. Το Scoopilicious που θα φέρει ως την πόρτα σου υπέροχο, χειροποίητο παγωτό σε ό,τι γεύση του ζητήσεις, με ένα μόνο κλικ. Και όχι μόνο παγωτό. Αλλά και frozen sandwiches και βάφλες και βουτυρένια pancakes και milkshakes και φα-ντα-στι-κά γλυκά! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Scoopilicious

Το Scoopilicious είναι ένας ζαχαρένιος κόσμος που δημιουργήθηκε για κάθε σοβαρό γλυκατζή εκεί έξω. Ναυαρχίδα του είναι το χειροποίητο παγωτό που φτιάχνεται καθημερινά στην κουζίνα του Scoopilicious. Βγαίνει σε απίθανες, αμαρτωλές γεύσεις (σ.σ. δοκίμασε οπωσδήποτε την ανεπανάληπτη Gianduja ή το απολαυστικό Snickers), αλλά και σε guilty free εκδοχές, αφού υπάρχουν πάντα οι επιλογές σε παγωτό χωρίς ζάχαρη, όπως το υπέροχο sorbet φράουλα ή το frozen yoghurt.

Scoopilicious

Το καταπληκτικό, όμως, είναι ότι αυτό το φοβερό παγωτό μπορείς να το συνδυάσεις με βουνά από pancakes (δοκίμασε τα best sellers Banana & Praline Pancakes με πραλίνα φουντουκιού, μπανάνες και crumble σοκολάτας), χειροποίητες βάφλες (στην καρδιά μας μίλησε η Chocolate &Mascarpone Waffle), φρεσκοψημένα κρουασάν και μπισκότα, αλλά και με γλυκά που δεν θα βρεις πουθενά αλλού (σ.σ. το Choco Caramel Brownie με επικάλυψη από sauce καραμέλας ή σοκολάτας και φουντούκια είναι ένα σοκολατένιο ποίημα).   

Scoopilicious

Το παγωτό σου έρχεται σπίτι σε συσκευασία των 350γρ., των 500γρ. ή του ενός κιλού και αν θες παίρνεις μαζί και τραγανά χωνάκια για τη σύνθεση. Αυτό αν είσαι φυσιολογικός άνθρωπος. Αλλά αν είσαι σαν και εμένα, παίρνεις μαζί μία πλούσια καρυδόπιτα, μία ωραιότατη τάρτα σοκολάτας ή έστω ένα χειροποίητο κέικ καρότου και από πάνω βάζεις όσες μπάλες παγωτού χρειάζονται (πέντε) για να φτιάξεις το δικό σου Έβερεστ.

Με τι το συνοδεύεις; Θα σου πω: Ice Cream Cocktails! Φαντάσου κάτι σαν milkshake, αλλά στην υπερβολή του. Ας πούμε το Crunchy Caramel Cocktail είναι ένας συνδυασμός παγωτού καραμέλας και σοκολάτας, με καραμέλα βουτύρου, πραλίνα φουντουκιού, crumble βανίλια και topping σαντιγί για το τελείωμα.

Scoopilicious

Όλα αυτά τα παραγγέλνεις online στο www.scoopilicious.gr, αλλά αν έχεις όρεξη για μία μικρή βόλτα υπάρχει και η επιλογή του take away. Σε αυτή την περίπτωση πάρε και ένα Ice Cream Cocktail για τον δρόμο…

Take away: Παπανικολή 2, Χαλάνδρι
Take away: Αχιλλέως 65, Παλαιό Φάληρο
Take away: Καρέα 20, Μετς

Fb: Scoopilicious, Instagram: @scoopilicious.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ