Θεματα

Όταν πρόκειται για παγωτό όλες οι γενιές μιλούν την ίδια γλώσσα

Δωδώνη, θεϊκό παγωτό για όλους: Boomers - GenX - Millennials - GenZ

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παγωτά δωδώνη

Δωδώνη, θεϊκό παγωτό για όλους: Το αγαπημένο παγωτό όλων των ηλικιών, με ιστορία από το 1967, κυκλοφόρησε τέσσερις νέες γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις.

Όταν δημιουργείς παγωτό στην Ελλάδα από το 1967 δηλαδή πάνω από 50 χρόνια τότε έχεις ταΐσει γενιές και γενιές σε κάποια πλατεία ή σε κάποιο νησί της Ελλάδας. Δικαιωματικά έχεις γίνει όχι μόνο το πιο αγαπημένο αλλά και το πιο αναγνωρίσιμο ποιοτικό brand, ελληνικού παγωτού. Η Δωδώνη έγινε σημείο αναφοράς για το παγωτό στην Ελλάδα αφού καθιέρωσε την ελληνική τζελατέρια ανοίγοντας πάνω από 160 franchise καταστήματα προσφέροντας θεϊκές γεύσεις.

Γεύσεις πρωτοποριακές, διαχρονικές αλλά και γεύσεις με γιαούρτι, φρούτα, ξηρούς καρπούς και πολλές άλλες κατηγορίες. Η γκάμα των 47 γεύσεων παγωτού ανανεώνεται κάθε χρόνο λανσάροντας αρκετές νέες και εμπλουτίζοντας την ποικιλία της όχι μόνο σε παγωτό αλλά και σε τούρτες παγωτού και γλυκού, συσκευασμένο παγωτό, mini συσκευασίες παγωτού, γλυκά, κεράσματα, σοκολάτες, γαρνιρίσματα και άλλα. Η «Δωδώνη», 56 χρόνια μετά, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ποιοτικές και αναγνωρίσιμες γαλακτοβιομηχανίες της χώρας, παραμένοντας πιστή στις αξίες της παράδοσης, της ποιότητας, της αγνότητας και του σεβασμού προς τους καταναλωτές που τιμούν με την εμπιστοσύνη τους το ελληνικό “Θεϊκό Παγωτό”.

Παγωτά δωδώνη

Γεύσεις για όλους χρόνια πριν γίνουν trend

Η δωδώνη διαθέτει μια τρομερή ποικιλία γεύσεων παγωτού, καθιερώνοντας μάλιστα πολλές, νέες συνταγές αρκετά πρωτοποριακές για την εποχή τους. Ανάμεσά τους τα πρώτα παρφέ που δημιουργήθηκαν στο μικρό γαλακτοπωλείο στην Κυψέλη και που συνεχίζονται να παράγονται με την ίδια συνταγή! Και ακόμα γεύσεις που για πρώτη φορά εμφανίστηκαν στην ελληνική αγορά. Από την πλήρη γκάμα γιαουρτογεύσεων: nuts n berries, berries cream, choco berries, γιαούρτι μπανάνα, γιαούρτι framboise έως τις ευφάνταστες whisky choco, παγωτό ποπ κορν, mint choco chipsespresso…! Και από τις ειδικές με 0% ζάχαρη ως τις «παραδοσιακά ελληνικές» βανίλια χαλβά, εκμέκ, συκάτο, κανταΐφι, μπακλαβάς και γιαούρτι-μέλι και τις εκλεπτυσμένες panacotta nocciola, ανανάς chili και matcha tea flavor! Τότε όπως και τώρα ξέρεις ότι αν ψάχνεις μια γεύση παγωτού που δεν υπάρχει θα την βρεις στη Δωδώνη.

Παγωτά δωδώνη
Παγωτά δωδώνη
Παρφέ φιστίκι

Νέες γεύσεις δωδώνη 2023

Φέτος η Δωδώνη με αφορμή τις 4 νέες γεύσεις που λανσάρει, προσπαθεί να ενώσει τις γενιές που έχουν μεγαλώσει με θεϊκό παγωτό, από τη γενιά των Boomers ως τη σημερινή Gen Z.

Το ιταλικό λικέρ limoncello έγινε ένα υπέροχο αναζωογονητικό σορμπέ με ανάλαφρη γεύση λεμονιού, ιδανικό για να «καθαρίζει» την παλέτα της γεύσης μετά από κάθε γεύμα. Μια πειραγμένη βανίλια Μαδαγασκάρης δεν θα μπορούσε να λείπει από το ψυγείο της δωδώνης και έτσι η Grey Madagascar Vanilla «βάφτηκε» γκρι, χάρη στον ενεργό φυτικό άνθρακα -γνωστό συστατικό από την αρχαιότητα για τις εξυγιαντικές και αποτοξινωτικές του ιδιότητες που βοηθούν στην πέψη, άρα-, ιδανική επιλογή και για επιδόρπιο παγωτό. H Pavlova μπορεί να πήρε το όνομά της από μια Ρωσίδα χορεύτρια αλλά για την δωδώνη έγινε μια γεύση παγωτού που δημιουργεί τόσες εναλλαγές απόλαυσης όσες και οι υφές από τα συστατικά που αντιλαμβάνεσαι σε κάθε κουταλιά. Παγωτό βελούδινης κρέμας με ρίπλα από κόκκινα φρούτα του δάσους και κομμάτια τραγανής μαρέγκας που σπάνε στο στόμα, υπόσχονται μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεύσης σε κάθε κουταλιά. Η γεύση Crème brûlée δημιουργήθηκε για να γίνει εμμονή. O μαγικός αυτός συνδυασμός κρέμας, κρόκου αβγών, ζάχαρης, σπόρων βανίλιας, καραμελωμένης ζάχαρης και σως καμένης καραμέλας έγινε από τη δωδώνη παγωτό με τα αγνότερα υλικά και πάντα φρέσκο ελληνικό γάλα.

Δωδώνη, γεύση παγωτού Creme Brulee
Crème brûlée
Δωδώνη, γεύση παγωτού Grey Madagascar Vanilla
Grey Madagascar Vanilla
Δωδώνη, γεύση παγωτού Pavlova
Pavlova
Δωδώνη, γεύση παγωτού Sorbet Limoncello
Sorbet Limoncello

Η γλώσσα μπορεί να αλλάζει αλλά κάποιες συνήθειες μένουν ίδιες και όλοι τελικά συμφωνούν ότι «η φάση» με το παγωτό είναι πάντα Δωδώνη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ