Bread Factory
Θεματα

Πού θα βρεις τέλειο παγωτό στον δρόμο για την παραλία

Βασισμένο σε αυθεντική ιταλική συνταγή!
114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Bread Factory φτιάχνουν υπέροχο gelato με αγνά υλικά

Είναι Κυριακή με καύσωνα. Η παραλία είναι μονόδρομος. Μόνο που αν μένεις στο κέντρο της Αθήνας το να φτάσεις μέχρι εκεί είναι από μόνο του ένας μικρός άθλος. Ειδικά αν το κλιματιστικό του αυτοκινήτου δεν λειτουργεί. Τίποτα δεν μας πτοεί όμως! Είμαστε αποφασισμένοι και πανέτοιμοι. Ή σχεδόν…

Έχουν περάσει λίγα λεπτά και η ζέστη έχει χτυπήσει κόκκινο. Τα νεύρα μας επίσης. Εκείνο ακριβώς το λεπτό διακρίνω από μακριά το μοναδικό πράγμα που μπορεί να σώσει την κατάσταση. Η χρωματιστή επιγραφή των Bread Factory μοιάζει τούτη τη στιγμή με όαση. «Σταμάτα εκεί ακριβώς!», σχεδόν ουρλιάζω στον φίλο μου. Εκείνος με κοιτάει απορημένος, ύστερα λέει: «Αγάπη μου, πιστεύεις ότι χρειαζόμαστε ψωμί στην παραλία;». Βάζω τα γέλια και εξηγώ υπομονετικά ότι τα Bread Factory δεν έχουν μόνο ωραίο ψωμί. Το αντίθετο μάλιστα! Εδώ βρίσκεις από φανταστικά σάντουιτς (τώρα που το θυμήθηκα ας πάρω μερικά για την παραλία) και ό,τι σνακ μπορείς να φανταστείς μέχρι προϊόντα delicatessen και έτοιμα, καλομαγειρεμένα γεύματα. Κυρίως, όμως, βρίσκεις… παγωτό!

Bread Factory

Το gelato στα Bread Factory ωριμάζει για 24 ώρες

Bread Factory

Το gelato στα Bread Factory ωριμάζει για 24 ώρες

Κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο και μπαίνουμε στο Bread Factory σαν να μπαίνουμε στην Εδέμ. Προχωράμε αργά προς την gelateria καθώς η ποικιλία σε αυτό το ευρηματικό Food Hall είναι πραγματικά τεράστια. Αλλά η επιθυμία για ένα δροσερό παγωτό είναι ακατανίκητη. Ειδικά όταν δεν μιλάμε για συνηθισμένο παγωτό, αλλά για ένα ολόφρεσκο gelato ημέρας που βασίζεται σε αυθεντική ιταλική συνταγή η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με ιταλούς pastry chefs. Γιατί ποιος ξέρει καλύτερα τα μυστικά του gelato από τους Ιταλούς;

Το gelato στα Bread Factory ωριμάζει για 24 ώρες και το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα gelato με πλούσιο άρωμα, μαστιχωτή υφή και ιδιαίτερη γεύση, και μάλιστα με μειωμένα σάκχαρα και λιπαρά. Επιπλέον, η παρασκευή του gelato γίνεται καθημερινά μέσα σε όλα τα καταστήματα Bread Factory, ενώ για την παραγωγή χρησιμοποιείται αποκλειστικά φρέσκο ελληνικό γάλα και φρέσκια κρέμα, χωρίς ίχνος χρωστικών. Ύστερα, το gelato μπαίνει σε ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας για να μη χάσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, κι έτσι φτάνει στα χέρια σου απολύτως τέλειο! Εκτός από το υπέροχο αυτό gelato σε 12 γεύσεις, θα βρεις επίσης και sorbet φράουλα, mango και σοκολάτα για ακόμη πιο δροσερή απόλαυση.

Παίρνουμε από ένα χωνάκι ο καθένας, και λίγο ακόμα για το δρόμο. Τώρα, μάλιστα. Είμαστε πανέτοιμοι για την παραλία, ο καύσωνας δεν μας αγγίζει καθόλου! Προτείνουμε κι εσείς στην επόμενη εξόρμησή σας στην παραλία ή στον δρόμο για το καράβι των διακοπών να κάνετε μία στάση στο πλησιέστερο Bread Factory για αυτό το φανταστικό gelato. Καλό και δροσερό καλοκαίρι!

www.breadfactory.gr, Fb: Bread Factory, Instagram: @breadfactorygr, TikTok: breadfactorygr

Δειτε περισσοτερα