6 στέκια της Αθήνας με φοβερά γλυκά

Durée du Goût: Το πιο γλυκό στέκι της πόλης

Η Σοφία Σαντζαρίδου και ο Γιάννης Τσίχλης αφιερώνονται καθημερινά σε αυτό που αγαπάνε πιο πολύ: να παρασκευάζουν τα πιο νόστιμα γλυκά για όλους εμάς

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το «Durée du Goût» στο Χαλάνδρι είναι γνωστό ως ένα από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία των Αθηνών με σημείο αναφοράς το κατεξοχήν παριζιάνικό του ύφος

Μικρά γευστικά θαύματα γίνονται κάθε μέρα στο Durée du Goût, εδώ όπου η Σοφία Σαντζαρίδου και ο Γιάννης Τσίχλης αφιερώνονται καθημερινά σε αυτό που αγαπάνε πιο πολύ: να παρασκευάζουν τα πιο νόστιμα γλυκά για όλους εμάς! Τα πάντα είναι χειροποίητα, φτιάχνονται στο εργαστήριό τους από τους ίδιους και την ομάδα τους, με διαλεχτές πρώτες ύλες από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, πριν εκτεθούν φρέσκα και λαχταριστά στις φίνες προθήκες και στα ράφια του κομψού και λαμπερού Durée du Goût!

Πρωταγωνιστής, φυσικά, και λόγω καιρού, τα αγαπημένα μας παγωτά. Να δοκιμάσετε οπωσδήποτε τα φανταστικά παγωτίνια με φιστίκι Αιγίνης και φραμπουάζ αλλά κι εκείνα με αράπικο φιστίκι και καραμέλα, ενώ όπως πάντα θα βρείτε παγωτό σε κυπελλάκι αλλά και με το κιλό, για όλη την οικογένεια ή και για δώρο. Μαζί με τα παγωτά κι ένα σωρό ακόμα υπέροχες γεύσεις, από απολαυστικές πάστες μέχρι αξεπέραστες πορτοκαλόπιτες, φοβερές σοκολατόπιτες, ζουμερά κέικ, υπέροχη τούρτα banoffee και ό,τι άλλο κρύβει στην καρδιά του κάθε γλυκατζής: σουδάκια, lemon pies, πουράκια, καριόκες, macaron, σιροπιαστά και άλλα πολλά.

Όλα αυτά τα σχεδόν μαγικά μπορείτε να τα χαίρεστε καθημερινά, από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ που παραμένει ανοιχτό το Durée du Goût, αλλά και με delivery μέσα από τις πλατφόρμες e-Food και Wolt.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου