26 στέκια στη «σκιά» της Ακρόπολης

Κουλουράδες: Όταν η παράδοση στη γεύση γίνεται καθημερινή πρωινή συνήθεια

Όταν το παρελθόν συναντά το παρόν

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κουλουράδες: Πρωινό με κουλούρι Θεσσαλονίκης, κουλούρι με γέμιση αλμυρή ή με γέμιση γλυκιά και εκλεκτό καφέ

Ποιoς δεν νοστάλγησε την κυριακάτικη οικογενειακή βόλτα, σαν παιδί, στον Πύργο Θεσσαλονίκης ή στο Σύνταγμα, όπου ο πρώτος ήχος που άκουγες ήταν «εδώ τα φρέσκα κουλούρια!» κι ο δεύτερος το πέταγμα των περιστεριών που έρχονταν κατά πάνω σου για ένα μικρό σουσαμάκι; Ποιoς δεν νοστάλγησε τον συμπαθέστατο κουλουρά έξω από το σχολείο, που διαλαλούσε «της ώρας κουλούρια, κουλούρια Θεσσαλονίκης!»;

Εικόνες, ήχοι, γεύσεις και πυροτεχνήματα συναισθημάτων και αναμνήσεων, μόλις η μυρωδιά αγγίξει τα ρουθούνια του περαστικού! Έτσι θέλουμε τα πρωινά μας, και μπορούμε να τα έχουμε, σε οποιοδήποτε από τα 155 καταστήματα των δικών μας Κουλουράδων.

Δικοί μας, ναι, γιατί οι αρτοποιοί των καταστημάτων, χρησιμοποιώντας τη συνταγή του παρελθόντος, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του παρόντος και διαμορφώνοντας νέες γευστικές τάσεις για το μέλλον, ψήνουν και ξαναψήνουν με μεράκι, κουλούρια για όλα τα γούστα!

Τί να πρωτοδιαλέξεις; Το κλασικό κουλούρι Θεσσαλονίκης; Ένα με γέμιση αλμυρή ή με γέμιση γλυκιά; Βιάζεσαι και η ποικιλία βασανίζει τον ουρανίσκο σου. Τα θέλεις όλα! Και με το που φτάσει το φρεσκοφουρνιστό κουλούρι στο στόμα σου, ο χρόνος σταματά.. Και όπως ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά, έτσι και το πρωινό σου γίνεται καλύτερο!

Αμέσως σκέφτεσαι και την παρέα στη δουλειά! Ένα κουλούρι για τον καθένα, μία όμορφη καλημέρα. Ξέρεις βέβαια και τα γούστα τους! Ένα για τη vegan φίλη σου αλλά και ένα χωρίς προσθήκη ζάχαρης για το συνάδελφο που προσέχει τη διατροφή του κι ένα ακόμα κουλούρι σάντουιτς για τη λιγούρα μετά – ξέρεις εσύ!

Δεξιοτεχνία, αγάπη, μεράκι και ζεστά χαμόγελα θα συναντήσεις στους Κουλουράδες. Και θυμήσου να συνοδεύσεις το πρωινό σου και με ένα μοσχομυριστό καφέ από τη μοναδική ποικιλία των Κουλουράδων, που δεν θα βρεις πουθενά αλλού! Και πες μου! Είναι ή δεν είναι ο απόλυτος συνδυασμός; Κουλουράδες, λοιπόν, όπως πάντα!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου