Θεματα

Ο γύρος του κόσμου των γεύσεων σε 20 μέρες

Το Dine Athens μας ξεναγεί στη γαστρονομική Αθήνα με ειδικά εκπτωτικά μενού

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στρωμένο τραπέζι με πιάτα και ποτήρια και χέρι που ακουμπάει πιάτο
© Unsplash/ Jay Wennington

Το Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με την Mastercard επιστρέφει 28 Μαρτίου-17 Απριλίου με ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές στα καλύτερα εστιατόρια

Πόσες φορές έχεις ονειρευτεί να δειπνήσεις με τον αγαπημένο σου σε εκείνο το υπέροχο εστιατόριο με θέα την Ακρόπολη, πόσες έχεις σκεφτεί να δοκιμάσεις την κουζίνα εκείνου του πασίγνωστου σεφ με τα αστέρια Michelin ή να γευτείς εκείνο το πιάτο που αποθεώνουν όλοι οι κριτικοί γεύσης; Οι μύστες της αθηναϊκής γαστρονομίας γνωρίζουν πολύ καλά ότι μια φορά το χρόνο έχουν αυτή την ευκαιρία χάρη στο Dine Athens Restaurant Week.

Το μεγαλύτερο γαστρονομικό γεγονός της Αθήνας επιστρέφει από τις 28 Μαρτίου μέχρι τις 17 Απριλίου και μας προσφέρει την τέλεια δικαιολογία για να εξερευνήσουμε τα καλύτερα εστιατόρια της Αττικής. Δεν υπάρχουν όρια στα μέρη που μπορείς να πας χάρη στα τρία, ειδικά διαμορφωμένα μενού στις προνομιακές τιμές των €15, €30 και €60 σε περισσότερα από 100 εστιατόρια που συμμετέχουν στο Dine Athens και στο ειδικό μενού των €80 με το οποίο μπορείτε να απολαύσετε τις δημιουργίες επιλεγμένων εστιατορίων με αστέρια Michelin, που διοργανώνει η Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard. Φυσικά, για τους κατόχους καρτών Alpha Bank Mastercard ισχύει επιπλέον 10% έκπτωση στα μενού, αλλά και συμμετοχή σε αποκλειστικές γευστικές εμπειρίες.

Χέρι ρίχνει σάλτσα σε πιάτο με στημένο φαγητό
© Unsplash/ Edward Howell

Στο Celebrity Chef Dining Experiences, ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Τάσος Μάντης, μοιράζονται τα μυστικά τους και την ιστορία τους και ετοιμάζουν αποκλειστικά μενού στα βραβευμένα εστιατόριά τους. Στη φετινή διοργάνωση ξεχωρίζουμε και το Dine Art Experiences σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη, όπου η γαστρονομία συναντά την τέχνη και τον πολιτισμό, μέσα από private tours και ειδικά σχεδιασμένα μενού.

Χέρια κρατούν καράφα με κόκκινο κρασί και γεμίζουν ποτήρια κρασιού πάνω σε τραπέζι
© Unsplash/ Theme Photos

Στη σελίδα του Dine Athens by Alpha Bank μπορείς να δεις όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν, τα ειδικά μενού που έχουν ετοιμάσει και να κάνεις online την κράτησή σου. Με μια γρήγορη ματιά θα διαπιστώσεις ότι τα εστιατόρια που συμμετέχουν καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος επιλογών, από burgers και tacos μέχρι ελληνική δημιουργική, περουβιανή, τσέχικη, ασιατική και vegan κουζίνα σε κάθε γωνιά της Αθήνας. Παράλληλα, στο event συμμετέχουν και εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin, όπως το Botrini's, το CTC, η Hytra, το Pelagos του Four Seasons Astir Palace, το Βαρούλκο Seaside και η Σπονδή. Ειδικά για αυτά, θα πρέπει να βιαστείς να κάνεις κράτηση καθώς κάποια είναι ήδη sold out. Το πιο σημαντικό είναι ότι γνωρίζοντας αξιόλογα εστιατόρια της Αθήνας και διευρύνοντας τους γαστρονομικούς σου ορίζοντες, ενισχύεις ταυτόχρονα τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση “Μπορούμε” και το πρόγραμμα “Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη”, τα οποία στηρίζει το Dine Athens.

Στρωμένο τραπέζι με ταμπελάκι reserved
© Unsplash/ Hitesh Dewasi

Μπες στο dineathens.gr για να δεις την πλήρη λίστα των εστιατορίων που συμμετέχουν, καθώς και λεπτομέρειες για τα exclusive events. Μπορείς να πραγματοποιήσεις την κράτησή σου επιλέγοντας το εστιατόριο που προτιμάς και ακολουθώντας τα βήματα, αλλά και τηλεφωνικά μέσω του 8out, στο 211-108-2920*. Κατά τη διάρκεια του 6ου Dine Athens by Alpha Bank, ισχύουν όλες οι προϋποθέσεις λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και τα υγειονομικά πρωτοκόλλα που τίθενται σε ισχύ κάθε φόρα από τον νόμο και εφαρμόζονται τόσο από τις επιχειρήσεις όσο και από τους συμμετέχοντες- επισκέπτες της εκδήλωσης.

Dine Athens by Alpha Bank 2022

*Δευτέρα-Παρασκευή 11:00–19:00 και Σάββατο - Κυριακή 11:00 - 17:00 με αστική χρέωση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ