Θεματα

Φεστιβάλ για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στην Brauhaus 3k

Λαχταριστό φαγητό, ιρλανδικό ουίσκι και… πράσινες μπίρες!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φεστιβάλ για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στην Brauhaus 3k

Η μπιραρία Brauhaus 3k στη Νέα Φιλαδέλφεια φιλοξενεί το St. Patrick’s Festival 2022

Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας του Αγίου Πατρικίου στις 17 Μαρτίου, η Brauhaus 3k φιλοξενεί το St. Patrick’s Festival 2022. Μέχρι και τις 20 Μαρτίου στο αγαπημένο στέκι της Νέας Φιλαδελφείας θα παρελαύνουν πρασινοφορεμένες σερβιτόρες, που όπως πάντα σερβίρουν την μπίρα παγωμένη, ενώ οι μυρωδιές από την κουζίνα θα βάλουν ακόμη και τους πιο φανατικούς της νηστείας σε... ανίερους πειρασμούς! Είναι άλλωστε γνωστό, πως η ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι και εκείνη όπου οι διατροφικοί περιορισμοί της Σαρακοστής δεν έχουν καμία ισχύ!

05.jpg

Επιπλέον, η Brauhaus 3k για χάρη του εν λόγω εορτασμού επιστρατεύει μία σούπερ μυστική συνταγή, και μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε την Green Hatter, μία St. Patrick’s Green Lager πράσινου χρώματος, με εξαιρετική γεύση και... αβάσταχτη ελαφρότητα! Οι πιο παραδοσιακές St. Patrick’s επιλογές, όπως το Ιρλανδικό ουίσκι Jameson και η πασίγνωστη Irish dry stout Guinness, θα δώσουν και πάλι το παρόν, ενώ όπως πάντα διατίθεται ποικιλία από δεκάδες ετικέτες μπίρας, εμφιαλωμένες και on tap.

03.jpg

Αν τα festivities κάθε τύπου σας ανεβάζουν την διάθεση, αγαπάτε τα θεματικά events, την παγωμένη μπίρα, τα καλομαγειρεμένα φαγητά και τις εκπλήξεις, τότε αξίζει να περάσετε μία βόλτα από το Παλαιό Αρχοντικό της Λεωφόρου Δεκελείας. Αν από την άλλη είστε ήδη θαμώνες της Brauhaus 3k, τότε δεν χρειάζεστε κανένα απολύτως επιχείρημα. Το St. Patrick’s Festival σας περιμένει ήδη!

01.jpg

Λεωφόρος Δεκελείας 67, Νέα Φιλαδέλφεια, Τηλέφωνο κρατήσεων: 2102526624, Facebook: @brauhaus3k, Instagram: @brauhaus3k

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ