10 στάσεις για κολασμένα γλυκά στην Αθήνα

Bond Restaurant Bar: Χειροποίητα γλυκά σε μαγευτική αυλή

Και ένα Sweet Box που θα αλλάξει τα πρωινά σου!

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bond_1_0.jpg
bond_2.jpg
bond_3.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Bond στον Άλιμο θα βρεις φοβερά, χειροποίητα γλυκά που μπορείς να απολαύσεις μέσα σε μια καταπράσινη αυλή

Πάνω από το κεφάλι σου σκαρφαλώνει θαρραλέο το γιασεμί, η διπλανή γλάστρα με τον βασιλικό στέλνει τα αρώματά της στο πρωινό σου, και τα τριαντάφυλλα μοσχοβολούν. Η τεράστια αυλή του Bond είναι το καταφύγιό σου μέσα στην πόλη και ταυτόχρονα μια επιστροφή στη φύση. Εδώ θα έρθεις για συγκλονιστικό brunch και ένα νόστιμο μενού, για cocktails, υγιεινά smoothies και χυμούς από το vitamin bar. Θα έρθεις, όμως, και για φοβερά, χειροποίητα γλυκά!

Τα γλυκά στο Bond είναι μεγάλο κεφάλαιο. Φτιάχνονται εδώ καθημερινά και κάνουν τον κόσμο να μυρίζει βούτυρο και σοκολάτα. Να δοκιμάσεις το πληθωρικό προφιτερόλ και τη γαλατόπιτα με πουράκια μπακλαβά και παγωτό κανέλλα. Να υποκύψεις στη lemon pie με καμένη μαρέγκα και βανίλια Μαδαγασκάρης και οπωσδήποτε στη γοητεία του lava cake με τα δύο είδη σοκολάτας (γάλακτος και bitter). Αν προτιμάς τα υγιεινά γλυκά, να ξέρεις ότι θα σου κρατήσουν συντροφιά τα Healthy Pancakes ολικής άλεσης (με μπανάνες, μέλι και κρέμα φιστικοβούτυρο) και πως μαζί με τον καφέ σου θα έρθει κέρασμα ή πιο νόστιμη (και vegan!) μηλόπιτα του κόσμου…

Extra tip: Τώρα το πιο γλυκό πρωινό έρχεται στο σπίτι ή στο γραφείο σου! To Sweet Box του Bond κρύβει γλυκές εκπλήξεις για δύο (περιέχει pancakes μαζί και διάφορα spreads, αφράτα cinnamon rolls, vegan carrot κέικ, 2 κρουασάν βουτύρου, 2 μπάρες, 2 κέικ και 2 cookies) για να αρχίσει η μέρα σου όσο πιο γλυκά γίνεται! Το παραγγέλνεις μέσω wolt και e-food (ή το παραλαμβάνεις με take away) και μαζί έχεις δύο καφέδες δώρο!