Ο Σεπτέμβριος σε αυτή τη χώρα είναι γνωστός και ως «μικρό καλοκαιράκι». Ο καιρός σχεδόν ποτέ δεν θυμίζει φθινόπωρο, οι βουτιές δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη, και από την κατάψυξή μας δεν λείπει ποτέ το παγωτό. Οπότε, έχουμε μια πρόταση: αντί να αρχίσουμε τις (μάλλον απεχθείς) φράσεις όπως «καλό χειμώνα», «τα κεφάλια μέσα» κι άλλα τέτοια ωραία, ας εστιάσουμε την προσοχή μας στο βασιλιά του καλοκαιριού, το βελούδινο, παρηγορητικό παγωτό. Κι αυτή τη φορά, ας δοκιμάσουμε να το φτιάξουμε μόνοι μας!
Το να φτιάξεις το δικό σου παγωτό δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεσαι. Για την ακρίβεια μπορεί να αποδειχθεί μια διαδικασία εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη ή αρκετά απαιτητική, ανάλογα με το ποια συνταγή θα επιλέξεις να ακολουθήσεις. Εμείς πάντως, συγκεντρώσαμε παρακάτω τις αγαπημένες μας συνταγές για παγωτό-εγγύηση. Οι περισσότερες είναι πανεύκολες, κάποιες λίγο πιο χρονοβόρες, άλλες είναι άκρως υγιεινές κι άλλες σκέτη… κόλαση! Οπότε, κάνε χώρο στην κατάψυξη και φτιάξε αυτή που σου αρέσει περισσότερο (ή κι όλες – γιατί όχι;).
Καλό… μικρό καλοκαιράκι!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ
Δειτε περισσοτερα
Βόλτα σε Κορυδαλλό και Πειραιά
Σοκολατένια αυγά, λαχταριστά τσουρέκια, γλυκά, αλλά και οι απαραίτητες λαμπάδες
Είτε το απολαμβάνουμε με τη μορφή μιας ζεστής φρατζόλας ψωμιού είτε με τη μορφή ενός ντελικάτου γλυκού, το αλεύρι έχει τη δύναμη να παρηγορεί, να εμπνέει και να ενθουσιάζει
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις. Πολιτιστικές προτάσεις που μας ιντριγκάρουν αυτό το επταήμερο