10 συνταγές για να φτιάξεις το δικό σου παγωτό
caro ps/ Unsplash
Θεματα

10 συνταγές για να φτιάξεις το δικό σου παγωτό

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Σεπτέμβριος σε αυτή τη χώρα είναι γνωστός και ως «μικρό καλοκαιράκι». Ο καιρός σχεδόν ποτέ δεν θυμίζει φθινόπωρο, οι βουτιές δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη, και από την κατάψυξή μας δεν λείπει ποτέ το παγωτό. Οπότε, έχουμε μια πρόταση: αντί να αρχίσουμε τις (μάλλον απεχθείς) φράσεις όπως «καλό χειμώνα», «τα κεφάλια μέσα» κι άλλα τέτοια ωραία, ας εστιάσουμε την προσοχή μας στο βασιλιά του καλοκαιριού, το βελούδινο, παρηγορητικό παγωτό. Κι αυτή τη φορά, ας δοκιμάσουμε να το φτιάξουμε μόνοι μας!

Το να φτιάξεις το δικό σου παγωτό δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεσαι. Για την ακρίβεια μπορεί να αποδειχθεί μια διαδικασία εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη ή αρκετά απαιτητική, ανάλογα με το ποια συνταγή θα επιλέξεις να ακολουθήσεις. Εμείς πάντως, συγκεντρώσαμε παρακάτω τις αγαπημένες μας συνταγές για παγωτό-εγγύηση. Οι περισσότερες είναι πανεύκολες, κάποιες λίγο πιο χρονοβόρες, άλλες είναι άκρως υγιεινές κι άλλες σκέτη… κόλαση! Οπότε, κάνε χώρο στην κατάψυξη και φτιάξε αυτή που σου αρέσει περισσότερο (ή κι όλες – γιατί όχι;).

Καλό… μικρό καλοκαιράκι!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι