27 λαχταριστά στέκια για το καλοκαίρι που μόλις αρχίζει

Η La Pasteria επιστρέφει με καλοκαιρινή διάθεση

Ας έχουμε ένα νόστιμο, ιταλικό καλοκαίρι!

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μακαρονάδες με θαλασσινή αύρα, αξέχαστες πίτσες και δροσερά cocktails στο στέκι που έγινε η αγαπημένη μας ιταλική συνήθεια

Είναι πληθωρική όσο λίγες. Το άρωμά της; Ασύγκριτο. Την πλησιάζεις και κλείνεις τα μάτια για να απολαύσεις πρώτα τη μυρωδιά της απερίσπαστος. Αργότερα, όμως, σε εκείνη την πρώτη, ηδονική μπουκιά είναι που έρχεται η αληθινή αποπλάνηση... Οι μακαρονάδες της La Pasteria είναι πλούσιες, άκρως απολαυστικές και ικανές να σε ταξιδέψουν στην πιο νόστιμη χώρα του κόσμου, όπως μόνο εκείνες ξέρουν.  Ευτυχώς, κατά τη διάρκεια του lockdown έρχονταν σπίτι μας μέσω e-food και wolt (πράγμα που άλλωστε εξακολουθούν να κάνουν), καταφέρνοντας να σώσουν τη μέρα μας. Αλλά τώρα ήρθε επιτέλους η στιγμή που μπορούμε να τις ευχαριστηθούμε και στο… φυσικό τους περιβάλλον! Δηλαδή στη φιλόξενη σάλα των καταστημάτων La Pasteria ή στους πολύ όμορφους εξωτερικούς χώρους που διαθέτουν…

Μια, λοιπόν, που ο καιρός ανοίγει και κάνει τις μέρες μας ηλιόλουστες, είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις και τις καλοκαιρινές προτάσεις του μενού (αν δεν το έχεις ήδη κάνει). Στον κατάλογο θα βρεις πολλά πιάτα που θα τραβήξουν την προσοχή σου, προτείνουμε όμως να αρχίσεις το ταξίδι στην καλοκαιρινή Ιταλία από τη “Marinara” με γαρίδες, όστρακα, καλαμαράκια και κόκκινη σάλτσα, που μοσχοβολάει θάλασσα ή από την απολαυστική “Salmone” με φρέσκο σολομό και κομματάκια καπνιστού σολομού, κολοκυθάκι, ελαφριά κρέμα γάλακτος και φρέσκια τομάτα με άνηθο.

Τι δεν λείπει ποτέ από το καλοκαίρι; Φυσικά και ένα δροσερό cocktail! Στην cocktail list θα ανακαλύψεις προτάσεις που καλύπτουν κάθε γούστο, αλλά αν θες να περάσεις το απόγευμά σου σαν γνήσιος Ιταλός, εμείς προτείνουμε το κλασικό και αγαπημένο Aperol Spritz (το οποίο παρεμπιπτόντως συνδυάζεται φανταστικά με κάποια από τις αλησμόνητες πίτσες της La Pasteria!).

Ας έχουμε ένα νόστιμο, ιταλικό καλοκαίρι!

Extra tip: Σε περίπτωση που θες να απολαύσεις τα πιάτα της La Pasteria στη βόλτα σου (ή οπουδήποτε αλλού) να ξέρεις ότι υπάρχει και η νέα online υπηρεσία Take Away, από την οποία μπορείς online (στο www.lapasteria.gr) να παραγγείλεις τα πιάτα που επιθυμείς και να τα παραλάβεις από το κατάστημα της αρεσκείας σου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ