Θεματα

Podcast Πανικοβάλ: Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο «εθνικός μας pâtissier», μιλά για γλυκά

Χριστουγεννιάτικα γλυκά και αναμνήσεις, άγλυκα γλυκά, αλμυρά γλυκά, μυστικά των ζαχαροπλαστείων, κρυφές συνταγές, food styling κ.ά.

atk_0452.jpg
Γιάννης Νένες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Γλυκός Αλχημιστής και κατά γενική ομολογία «εθνικός μας pâtissier», Στέλιος Παρλιάρος, μας μιλάει για χριστουγεννιάτικα γλυκά και αναμνήσεις, άγλυκα γλυκά, αλμυρά γλυκά, μυστικά των ζαχαροπλαστείων, κρυφές συνταγές, food styling και όλα όσα μπορεί να σκεφτεί κανείς στο άκουσμα του ονόματος Παρλιάρος.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου