- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°

Βρήκαμε τον εξπέρ του είδους και ιδιοκτήτη ενός από τα καλύτερα κρεοπωλεία στη Βαρβάκειο, Θάνο Αγγελή, και μάθαμε τα μυστικά για το σωστό κοκορέτσι.
Τι να ψωνίσεις:
Διάλεξε λεπτά έντερα γάλακτος άσπρου, καθαρού χρώματος.
Συκωταριά σε ζωηρό καφέ χρώμα χωρίς σημάδια.
Ζήτα οπωσδήποτε γλυκάδια, εκεί είναι όλη η νοστιμιά.
Οπωσδήποτε μπόλια του αρνιού.
Αγόρασε μικρές συκωταριές (περίπου 1 kg), είναι πιο τρυφερές.
Στο ψητό:
Περνάμε εναλλάξ τα κομμάτια στη σούβλα.
Τυλίγουμε με την μπόλια το κοκορέτσι πριν τα έντερα.
Βάζουμε τη σούβλα στην αρχή αρκετά ψηλά ώστε να μην αρπάξει και χαμηλώνουμε σταδιακά.
Γυρνάμε στην αρχή πιο γρήγορα και στην πορεία πιο αργά.
Αν φυσάει βάζουμε ένα χαρτόνι ή μια λαμαρίνα απ’ τη μεριά που έρχεται ο αέρας για να μην εμποδίζεται το ψήσιμο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σωστός τρόπος να γεμίσεις μπαταρίες για την εβδομάδα που ακολουθεί
Κρουασάν, προφιτερόλ και γαλλικές σπεσιαλιτέ
Καθετί στα ράφια και στις προθήκες του εξαιρετικού αυτού delicatessen μοιάζει πολύτιμο – και είναι
Ολόφρεσκο και λαχταριστό, φτιάχνεται μπροστά στα μάτια μας
Δύσκολα μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε τόσες λιχουδιές
Aυθεντικά γαλλικά κρουασάν, ονειρεμένα γλυκά και χειροποίητο gelato
Εδώ που κάθε μέρα ξεφουρνίζεται μια μικρή Γαλλία για εσένα μόνο
Συναντήσαμε τον σεφ της Γαλλικής Πρεσβείας και τον γνωστό Chef Pâtissier, λίγο πριν την εβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας Merci Chef!
Τιμή και δόξα στα σερμπέτικα του βορρά
Ελλάδα και Γαλλία συναντιούνται σε μια γιορτή γεμάτη γεύσεις και αρώματα από βραβευμένους σεφ. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.
Αστέρια Michelin, τίτλοι κύρους και αμέτρητες ώρες δημιουργίας σε γαλλικές κουζίνες
Από τον Τσελεμεντέ στο «δείξε μου τί τρως»
Η γιορτή που οι καλοφαγάδες περιμένουν όλο τον χρόνο είναι εδώ
Νέο βιβλίο αποκαλύπτει όσα είχε μοιραστεί με τη βοηθό του για την απιστία με την Αρτζέντο
Η ανάγκη γέννησε κάποιες από τις πιο μερακλίδικες γεύσεις της Σαρακοστής (και όχι μόνο)
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.