Θεματα

Σοκολατένια αβγά: 6 κολασμένες συνταγές που μπορείς να φτιάξεις

Σε περίπτωση που αγόρασες παραπάνω σακουλάκια

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
eggs.jpg
Συνταγή για cake σοκολάτας με πασχαλινά αβγά από το taste.com.au

Μένουμε Σπίτι το Πάσχα: 6 συνταγές γλυκών που μπορείς να φτιάξεις με πασχαλινά αβγά

Ω, ναι η Μεγάλη Εβδομάδα είναι φέτος λίγο διαφορετική, όμως οι δύσκολες συνθήκες ποτέ δεν στάθηκαν εμπόδιο μεταξύ ενός γλυκατζή και των σοκολατένιων πασχαλινών αβγών του. Είναι άλλωστε ένας από τους πολύ βασικούς λόγους που λατρεύουμε τόσο την ανοιξιάτικη γιορτή, καθώς αυτή η σοκολατένια γεύση είναι πολύ συγκεκριμένη και συνοδεύεται μόνο με την υπόλοιπη πασχαλινή ατμόσφαιρα. Σε περίπτωση όμως που έχουν αρχίσει να σου κάνουν παρατήρηση ότι σκορπάς άδεια περιτυλίγματα σε όλο το σπίτι και ψάχνεις δημιουργικούς και ακόμα πιο λαχταριστούς τρόπους να απολαύσεις τα αγαπημένα αβγουλάκια, έχεις βρεθεί στο κατάλληλο σημείο. Ιδού έξι συνταγές για τρομερά νόστιμα γλυκά που μπορείς να φτιάξεις για το πασχαλινό τραπέζι (ή για πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και σνακ).

 


Cupcakes
Making SUPER easy, Easter Egg Cupcakes!

Μία κλασική λιχουδιά που σίγουρα θα ευχαριστήσει το κοινό σου, είναι τρομερά εύκολη στην προετοιμασία της και σαν επιπλέον μπόνους, το τελικό αποτέλεσμα είναι χαριτωμένο και instagrammable. Διακόσμησε το frosting με τα αγαπημένα σου πασχαλινά αβγά και φρόντισε να είναι χρωματιστά για μία ακόμα πιο φωτεινή και γιορτινή εμφάνιση. Η συγκεκριμένη συνταγή σου δείχνει πώς μπορείς να φτιάξεις και σοκολατένιες φωλιές από καρύδα για να τοποθετήσεις τα αβγά σου, όμως μπορείς άνετα να προσπεράσεις αυτό το βήμα.

 


Aυτό το απίστευτο κέικ σοκολάτας

Easter Egg Chocolate Fridge Cake - the best way to use up your Easter Eggs! -  | Cupcake Jemma

Τι είναι καλύτερο από την σοκολάτα; Ακόμα περισσότερη σοκολάτα. Το συγκεκριμένο fridge cake σίγουρα θα σε κάνει να αμαρτήσεις και υπάρχει ο κίνδυνος να μην μετανοήσεις καν για τις πράξεις σου. Τραγανό, γλυκό και εύκολο. Δεν χρειάζεται καν να θερμάνεις τον φούρνο.

 


Σοκολατένιες αβγοθήκες
Make Fancy Hollow Chocolate Easter Eggs

Περισσότερο χειροτεχνία παρά συνταγή, αλλά και ένας υπέροχος τρόπος να περάσεις την ώρα σου αυτήν την εβδομάδα. Φτιάχνοντας κούφια σοκολατένια αβγά και γεμίζοντάς τα με τα μικρότερα που υπάρχουν ήδη στην κουζίνα, θα μπορέσεις να διακοσμήσεις γιορτινά το σπίτι ή να κάνεις δώρο στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και τους συγκάτοικούς σου. Ή να τα φας μόνος σου. Το τελευταίο κυρίως.

 


Easter egg tarts

M&M'S Easter Egg Tarts

Mία ακόμα σατανική έμπνευση που συνδυάζει το μπισκότο με την κρέμα, το φιστικοβούτυρο και την σοκολάτα. Προφανώς δεν είναι και ό,τι πιο διαίτης υπάρχει στον πλανήτη αλλά ποιος ενδιαφέρεται; Σε καραντίνα βρισκόμαστε, έχουμε δικαίωμα να απολαμβάνουμε ότι επιθυμούμε. Φτιάξε την μπισκοτοτάρτες και πέρνα καλά.

 


Brownies

Creme Egg Brownies Recipe | Easter Special | Katie Pix

Η γνωστή και αγαπημένη συνταγή των brownies γίνεται ακόμα πιο τούρμπο όταν προσθέτεις σοκολατένια αβγά. Η (αξιαγάπητη) κοπέλα του βίντεο χρησιμοποιεί τα βρετανικά Cadbury Creme Eggs, τα οποία δυστυχώς δεν κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Μπορούν όμως να αντικατασταθούν με κάτι εξίσου νόστιμο. Ιδανικό πασχαλινό επιδόρπιο για να φύγει η γεύση του κοκορετσίου από το στόμα.

 


Μπισκότα-φωλίτσες

Baking Easy Bird Nest Cookies! (Gluten Free)

Απάντησε ειλικρινά, έχεις δει κάτι πιο χαριτωμένο σε ολόκληρη την ζωή σου;! Όχι μόνο φτιάχνεις σοκολατένια μπισκότα στο σχήμα φωλιάς, αλλά μετατρέπεις τα σοκολατένια αβγά σου σε κοτοπουλάκια. Και μετά τα σερβίρεις για να γίνουν μία χαψιά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ