Θεματα

Η ομάδα του Aleria αναλαμβάνει το Walla Walla της Αρχελάου

Με έντονο οινικό χαρακτήρα και comfort food από τον Γκίκα Ξενάκη

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
anoigma.jpg

Γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου το Walla Walla έκλεισε, για μια ανακαίνιση όπως ενημέρωσε το κοινό του. Οι πόρτες του όμως πολύ γρήγορα ξανάνοιξαν με λίγες μεν αλλαγές στο ντεκόρ  αλλά με τρανταχτά  και άκρως ενδιαφέροντα νέα ως προς τη διεύθυνση της κουζίνας αλλά και συνολικά του εστιατορίου.

Τα ηνία τώρα πια αναλαμβάνουν ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης, ο Γκίκας Ξενάκης και  η ομάδα του Aleria, ενός από τα καλύτερα, κατά γενική ομολογία, εστιατόρια της Αθήνας! Όλοι τους έχουν σκοπό να τονώσουν ακόμη περισσότερο τον οινικό του προσανατολισμό ενώ ο Γκίκας Ξενάκης προσθέτει το εξαιρετικό του ταλέντο στήνοντας την κάρτα του φαγητού. Τα πιάτα έχουν το στίγμα του comfort food, προωθούν τη λογική του «μοιράσματος» και σίγουρα πλαισιώνουν ιδανικά το κρασί που παραμένει ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Η ομάδα αποτελείται και από εξαιρετικά εκπαιδευμένους σερβιτόρους – sommelier, όλοι τους άνθρωποι που αγαπούν με πάθος το καλό κρασί, το έχουν σπουδάσει και μπορούν να κατευθύνουν σωστά το κοινό ώστε να χαρεί τη μεγάλη, αποτελούμενη από εξαιρετικά κρασιά του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, λίστα.  Οι προσδοκίες είναι μεγάλες, οι αλλαγές φέρνουν την περίφημη, πάντα ζωντανή Αρχελάου και πάλι στο προσκήνιο, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες μέρες…

Αρχελάου 7, Παγκράτι, 2107230832  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ