Θεματα

Dos Hermanos, επικό πάρτι για τα γενέθλια των 25 του χρόνων!

Βάλε το σομπρέρο σου, πιες Μαργαρίτες με €5 και χόρεψε latin μέχρι τελικής πτώσης

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Όταν πριν από 25 χρόνια πρωτοάνοιξε τις πόρτες του μεταφέροντας τις γεύσεις, τις παραδόσεις και όλη την κουλτούρα του Μεξικού στο αθηναϊκό κοινό τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως τα ξέρουμε σήμερα. Το έθνικ τοπίο δεν ήταν αυτό που λέμε φτωχό, ήταν απλά…κενό. Το Dos Hermanos όμως ήρθε και άλλαξε μια για πάντα το σκηνικό, μυώντας μας στις τρομερές enchiladas του, τις απολαυστικές fajitas, τα λαχταριστά burritos και σε τόσες ακόμα αυθεντικές μεξικάνικες λιχουδιές. 

Φέτος, το θρυλικό μεξικάνικο της Αθήνας γίνεται 25 χρονών και γιορτάζει τα γενέθλιά του τόσο νόστιμα και παθιασμένα, όσο φαντάζεσαι… Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 21.00 οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της latin μουσικής σκηνής (η πενταμελής μπάντα Santa Palabra, η Arlyn Gonzalez, η Odalis Palma και ο Remy Mailan) θα μας τραγουδήσουν τις μεγαλύτερες λάτιν επιτυχίες, χαρίζοντάς μας μια αξέχαστη φιέστα. Και αν ακόμα ανήκεις στους ντροπαλούς, θα σε ξεσηκώσει στα σίγουρα η Βραζιλιάνα samba χορεύτρια αλλά και οι Μαργαρίτες (οι οποίες παρεμπιπτόντως έχουν τη φήμη ότι είναι οι καλύτερες της πόλης), που θα σερβίρονται κι αυτές σε γιορτινή τιμή, μόλις €5!

Μπορείς ακόμα να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα πλήρες γεύμα για τέσσερα άτομα, special of the day cocktails και συλλεκτικά T-shirts για την ημέρα του πάρτι. Tip: Παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό μπαίνεις αυτόματα και στις κληρώσεις που γίνονται κάθε Παρασκευή με πολλά και φανταστικά δώρα! Viva la Mexicooo!

Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906, Fb: @doshermanos.gr