- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Το πρώτο Nutella Café άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό
Το πιο γλυκό στέκι για ραντεβού σε περιμένει στο Σικάγο (εικόνες, video)
Το όνειρο των γλυκατζήδων έγινε πραγματικότητα. Οι φανατικοί της πραλίνας φουντουκιού που τυχαίνει να ζουν στο Σικάγο, έχουν έναν ακόμα λόγο να αγαπούν την πόλη τους, αφού την Τετάρτη το πρώτο «Nutella Cafe» άνοιξε τις πύλες του για το κοινό.
Το κατάστημα, εδρεύει στο Millennium Park Plaza του Σικάγο, και λειτουργεί υπό την ευθύνη της μητρικής εταιρείας της Nutella, Ferrero.
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γλυκά, κρουασάν, βάφλες και παγωτά με άφθονη πραλίνα φουντουκιού. Για εκείνους που προσπαθούν να κάνουν διατροφή και αντιστέκονται στο γλυκό πειρασμό σερβίρονται σάντουιτς αλλά και σαλάτες.
Τουλάχιστον 400 Nutella lovers περίμεναν με υπομονή την πρώτη μέρα λειτουργίας του για να δοκιμάσουν το γλυκό μενού. Πάρτε μια ιδέα από όσα συνέβησαν και αν θέλετε να το ζήσετε κι εσείς, ετοιμαστείτε να πετάξετε για Σικάγο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Εκλεκτά deli προϊόντα, βιολογικό κρέας, παραδοσιακά προϊόντα και πολλά ακόμα
Οπωσδήποτε να πάρετε τη φημισμένη χειροποίητη κοτόπιτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.