Θεματα

Αυτό το ΣΚ κάνουμε τη δίαιτα του burger

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
354534-734882.jpg

«Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. ΦΑΤΕ!». Αυτά τα σοφά λόγια σε υποδέχονταν στο περσινό Burger Fest, τη μεγαλύτερη γιορτή burger που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Χιλιάδες Αθηναίοι δοκίμασαν τα καλύτερα μπιφτεκόψωμα της πόλης, χόρεψαν μπροστά στα live stages (για να χωνέψουν), γέλασαν με την ψυχή τους με τους stand up comedians, ψήφισαν το αγαπημένο τους burger (ΜΠΑΡ-ΜΠΕΕ-ΚΙΟΥ για πάντα) και έφυγαν με την ευχή να ανανεώσουν το ραντεβού για του χρόνου. Και η καλή νεράιδα των μπιφτεκόψωμων πραγματοποίησε την ευχή τους.

Το 2o Burger Fest  θα είναι και πάλι κοντά μας στις 18,19,20 και 21 Μαΐου. Αυτή τη φορά σε μεγαλύτερο και καταλληλότερο χώρο (Τεχνόπολη), με πολλές δραστηριότητες και με ακόμη περισσότερα μπεργκεράδικα. Για τέσσερις μέρες τα μεγαλύτερα burger houses της πόλης θα σερβίρουν λαχταριστά μπιφτεκόψωμα σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς που μπορείς να βάλεις με το (πεινασμένο) μυαλό σου. Σημείωνε: Barbeque Franklyn Smokehouse, Beerger, Bronx Burgers, Brooklyn, The Taste Factory, Butcher's Burger & Butcher's Steak House, Diver, Goody’s Burger House, Hot Hot Burger Bar, Juicy Grill, King’s Point Burger Bar, Λόρδος Burgers, Mikaello, Monster Burgers, ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ και Q Burgers. Δηλαδή, για να τα δοκιμάσεις όλα πρέπει να επισκέπτεσαι περίπου 3-4 μπεργκεροπερίπτερα την ημέρα. Εντάξει το’ χουμε (άαανετα). Κι αν μετά θελήσεις γλυκάκι, εδώ θα είναι και οι Λόρδος Sweets, οι Lukumades, το Ice Ice Burger και το παγωτό Davinci.

Όλα αυτά τα μασουλάς και τα απολαμβάνεις μετά μουσικής (μιλάμε για πολλές συναυλίες και dj sets: Dub Pistols, Εισβολέας, Swinging Cats, Tonis Sfinos, Idra Kayne, Μιθριδάτης είναι μερικά μόνο από τα μεγάλα ονόματα), παρακολουθώντας live cooking, συμμετέχοντας σε escape rooms, χαζεύοντας στο flea market και παίζοντας μαζί με τα πιτσιρίκια στο Kid’s Area. (Μπορείς να δεις αναλυτικά όλο το πρόγραμμα εδώ). Αν δεν ψήθηκες ακόμα, δες αυτό το βίντεο:

INFO

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, www.burgerfest.gr, Fb: Burger Fest, Facebook Event Page.

*Η γενική είσοδος έχει €5 και περιλαμβάνει την είσοδο στο χώρο της Τεχνόπολης και την παρακολούθηση του καλλιτεχνικού προγράμματος. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ