- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Μαγειρίτσα to go και αυγά της τελευταίας στιγμής
Αν δεν ξέρεις ή δεν προλαβαίνεις, άσε στους ειδικούς τη δύσκολη δουλειά...
Η μαγειρίτσα που έρχεται σπίτι σου
Βλάσσης
Φημισμένος για τις άπαιχτες ελληνικές του γεύσεις, είναι για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα ανοιχτός με νηστίσιμα πιάτα τέτοιας νοστιμιάς που θέλουμε να τα τρώμε όλο το χρόνο. Ανοιχτός και τη Μ. Παρασκευή όπου μπορείτε να παραλάβετε (κατόπιν παραγγελίας) μαγειρίτσα για το σπίτι, από μία μερίδα (€7,50) μέχρι ολόκληρη κατσαρόλα. Την φτιάχνει παραδοσιακή, πλούσια, απλά κα-τα-πλη-κτι-κή! 2107256335
Το 24ωρο
Εδώ τη μαγειρίτσα την φτιάχνουν όλο το χρόνο και την φτιάχνουν καλά. Για το Σάββατο δέχονται παραγγελίες και φέρνουν στο σπίτι (μέχρι τις 2.30 το πρωί!) από μια μερίδα (€7,90) μέχρι όσο θες για να κάνεις τραπέζι στους φίλους. 2109221159
Αυγά της τελευταίας στιγμής
Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το βάψιμο των αυγών είναι πρόβλημα, ευχάριστο μεν αλλά πρόβλημα. Απαιτεί χρόνο, κόπο και πολύ μεράκι. Επίσης έχει ρίσκο γιατί μερικά αυγά σπάνε και άλλα αρνούνται να πάρουν το σωστό κόκκινο χρώμα. Η λύση λοιπόν ακούει στο όνομα Κώστας, απαντά στο τηλέφωνο 6937057749 και βρίσκεται στη λαϊκή της Ξενοκράτους στο Κολωνάκι την Παρασκευή, Σάββατο στους Αμπελόκηπους και τις υπόλοιπες μέρες κάπου στα Νότια. Εντοπίστε τον, παραγγείλετέ τα και απλώς περάστε να παραλάβετε τις καρτέλες με τα καλοβαμμένα κατακόκκινα αυγά. Παντού όμως υπάρχει ένας… Κώστας! Μέρες που είναι, όπου και να κοιτάξεις γύρω σου, από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ μέχρι το μπακάλικο της γωνίας, μια καρτέλα με σωστά κόκκινα αυγά, θα τη βρεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.