- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Αυτός είναι ο (σχεδόν) «Γυμνός Σεφ» και μαγειρεύει για απαιτητικούς ουρανίσκους (εικόνες, video)
Δεν θα ξεκολλάτε από το μπλέντερ του Φράνκο Νοριέγα
Ο Βρετανός Τζέιμι Όλιβερ ήταν ο πρώτος 'Naked Chef' της τηλεόρασης, αλλά ο Φράνκο Νοριέγα από το εξωτικό Περού έχει το όνομα και τη χάρη. Είναι ο πραγματικός (σχεδόν) γυμνός σεφ που έχει ξετρελάνει εκατομμύρια ουρανίσκους στο διαδίκτυο. Ο 27χρονος σεφ και μοντέλο μαγειρεύει με την άνεση των εσωρούχων του και έχει ήδη κερδίσει τον τίτλο του πιο σέξι μάγειρα στο διαδίκτυο.
Μπροστά στο μπλέντερ με το μποξεράκι του αποκαλύπτει τα μυστικά της πουτίγκας με σπόρους chia και τα κορίτσια κουνούν ρυθμικά το κεφάλι μαζί με το μπλέντερ. «Βάζουμε όλα τα συστατικά μας στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε», λέει ο Φράνκο Νοριέγα και συνεχίζει, «αυτή είναι μια τέλεια συνταγή για όσους αγαπούν τις γλυκές γεύσεις, αλλά κάνουν δίαιτα». Τι βάζει ο γυμνός σεφ στο μπλέντερ; Δύο κουταλιές της σούπας βούτυρο αμυγδάλου, μια κούπα με γάλα αμυγδάλου, τρεις κουταλιές της σούπας ζάχαρη, λίγη κανέλα, ένα κομμάτι καρύδα και όλα αυτά τα ανακατεύει. Στη συνέχεια δοκιμάζει το μίγμα του, προσθέτει τους σπόρους chia και τη ζελατίνη και τα βάζει στο φούρνο για να βγει η πουτίγκα. «Το τέλειο επιδόρπιο», λέει και γλύφει τα δάχτυλά του.
Ο Φράνκο μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2007 με το όνειρο να γίνει ηθοποιός. Ο Περουβιανός έγινε τελικά μοντέλο και έχει πολλές φορές ποζάρει για τον πασίγνωστο φωτογράφο μόδας, Μάριο Τεστίνο.
Με το που το γύρισε στη διαδικτυακή μαγειρική απέκτησε λεγεώνες φαν που τον ακολουθούν για… τις συνταγές του. «Γλυκέ μου κανείς δεν κοιτάει τι βάζεις στο μπλέντερ όταν μαγειρεύεις», γράφει ένας follower του γυμνού σεφ.
Ο Φράνκο Νοριέγα πρόσφατα εγκαινίασε το δικό του περουβιανό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, το οποίο λέγεται Baby Brasa και ειδικεύεται στα ψητά κοτόπουλα.
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Franco Noriega (@franconorhal) στις Απρ 5, 2016, 8:13πμ PDT
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.