20 στέκια για εσένα που αγαπάς το ψάρι και τους θαλασσινούς μεζέδες

Ψ...art με θέα: Φοβερή ψαροφαγία στο ειδυλλιακό Μικρολίμανο

Η τέχνη των θαλασσινών γεύσεων με εξαιρετικές πρώτες ύλες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ψ...art με θέα: Φοβερή ψαροφαγία στο ειδυλλιακό Μικρολίμανο
Ψ…art με θέα
Ψ…art με θέα
Ψ…art με θέα

Ψ...art με θέα: Μια όμορφη βεράντα με θέα και γαστρονομικές εκπλήξεις

Στο Μικρολίμανο με την όμορφη βεράντα του με θέα το απέραντο γαλάζιο θα ανακαλύψεις το Ψ..αρτ, τον προορισμό όπου η υψηλή μαγειρική τέχνη συναντά τις εξαιρετικές πρώτες ύλες της θάλασσας. Πρόκειται για ένα εστιατόριο σημείο αναφοράς στην εκλεκτή ψαροφαγία ήδη από όταν μας συστήθηκε στο Γκάζι πριν εδρεύσει πια στην ειδυλλιακή Καστέλλα. Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις γαστρονομικές εκπλήξεις δεν είναι άλλος από τον σεφ και ιδιοκτήτη Αρτέμη Δαρζέντα που με προσήλωση στη λεπτομέρεια δημιουργεί ένα μενού που μόνο γευστικές συγκινήσεις προσφέρει.

Η πρώτη ύλη είναι πάντα φρέσκια και διαλεχτή είτε πρόκειται για φρέσκο ψάρι από την Ικαρία και την Αντίπαρο, για καλαμαράκια από τη Λέσβο και για γαρίδες Αμβρακικού, είτε για γευστικά ορεκτικά όπως είναι η εκλεκτή φάβα Σαντορίνης. Όλες οι παρασκευές της κουζίνας ξεχωρίζουν τόσο για τη γεύση όσο και για την άρτια εκτέλεσή τους. Τα καπνιστά καπνίζονται εκεί – το σκουμπρί είναι μια εξαιρετική επιλογή στην κατηγορία, το ίδιο και η εκδοχή του θαλασσινού «παστουρμά» με μαγιάτικο, αλλά και το εξαιρετικό καρπάτσιο με πιπερόριζα και κόλιανδρο ή το σεβίτσε καραβίδας που έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Στο Ψ..αρτ η εμπειρία θέα κι εκλεκτές γεύσεις ολοκληρώνεται με εξαίρετες επιλογές στο ποτό. Με μια υπερ-ενημερωμένη λίστα με αποστάγματα, αλλά και ένα wine list με βάση τον ελληνικό αμπελώνα. Το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σου προτείνει συνδυασμούς και να κάνει την παραμονή σου ακόμα πιο απολαυστική.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου