Resto

Πικ-νικ, μικρό πολύχρωμο και funky

Με ανανεωμένη ατμόσφαιρα και ταξιδιάρες μουσικές

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το χαριτωμένο πικ-νικ, έχει τον τρόπο του να σε κάνει να νιώθεις καλά, από την πρώτη στιγμή που βρίσκεσαι εκεί. Έχει πάντα ανεβασμένη διάθεση, ωραίες μουσικές και για αυτό ίσως να διανύει κιόλας τον πέμπτο χρόνο πετυχημένης λειτουργίας του. Μας αρέσει η διακόσμηση, η funky ατμόσφαιρα, αλλά κυρίως η κουζίνα του.

Με multi ethnic χαρακτήρα, έχει πιάτα από όλες τις νόστιμες γωνιές του κόσμου (Ινδία, Τουρκία, Ταϊλάνδη, Ιαπωνία, Κίνα, Μαρόκο, Λίβανο κ.α.), πράγμα που σε δυσκολεύει λίγο να αποφασίσεις, καθώς δεν ξέρεις τι να πρωτοδοκιμάσεις. Πρόσφατα μάλιστα, πρόσθεσε και πολίτικες λιχουδιές, στον ήδη πληθωρικό κατάλογό του.

Μαθαίνουμε επίσης ότι έχει νέες και ωραίες τιμές τόσο στο ποτό όσο και στο φαγητό, ακόμη πιο δυνατά κοκτέιλ και περισσότερη μουσική. Τις Τρίτες συναντάς μουσικά live και τις υπόλοιπες μέρες ιδιαίτερες μουσικές από όλο τον κόσμο, ενώ δεν λείπουν και τα happy hours με προσφερόμενα μενού. Αξίζει μία (τουλάχιστον) ματιά.

Πλατεία Ν.Πλαστήρα 1, Ν. Ερυθραία, 210 8077501

Αρχική φωτογραφία: Chris Kabrianis

INFO
Πικ Νικ bar
Λειτουργία: Ανοικτό Σάββατο μεσημέρι

Χαρούμενο και πολύχρωμο bar-restaurant, για ταξίδια γεύσεων σε Μαρόκο, Ινδία, Τουρκία, Ταϊλάνδη. Μουσικές, cocktails και ποτά απ’ όλο τον κόσμο για να συνοδεύουν τα μικρά αλλά δυνατά πιάτα. Δευτέρα κλειστά.

Δες αναλυτικά