Resto

Κερδίστε γλυκά, γεύματα σε εστιατόρια και διαμονές σε ξενοδοχεία

Τα δώρα της A.V. στους αναγνώστες της: 20 γεύματα, γλυκά και διαμονές

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
ΤΕΥΧΟΣ 897
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sms-897-3

Μεγάλος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Athens Voice 2023: Κερδίστε διαμονές σε ξενοδοχεία και γεύματα στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας.

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και ως γνωστόν γιορτές χωρίς δώρα δεν γίνεται! Γι' αυτό, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώσαμε και σας χαρίζουμε τα καλύτερα δώρα που θα κάνουν εσάς και τους αγαπημένους σας να χαμογελάσετε πλατιά. Δείτε τα, διαλέξτε και διεκδικήστε τα. Τα βήματα για να τα κάνετε δικά σας είναι απλά. Το μόνο που μένει να ευχηθούμε, είναι Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους και φυσικά καλή επιτυχία!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε διεύθυνση email μπορεί να συμμετέχει μόνο ΜΙΑ φορά σε κάθε διαγωνισμό και να περιέχει μόνο ένα ονοματεπώνυμο.

Τα δώρα της A.V. στους αναγνώστες της: 20 γεύματα, γλυκά και διαμονές

Γεύμα €60 στο εστιατόριο Βασίλαινας

Γεύμα €60 στο εστιατόριο Βασίλαινας

Ένα δείπνο στα τραπέζια του Βασίλαινα δεν είναι ποτέ ένα απλό γεύμα, αφού η γαστρονομία εδώ είναι από μόνη της μία αφήγηση. Χαρακτηριστικής αισθητικής αίθουσα με επιβλητική γυάλινη walk-in κάβα 170 και πλέον ετικετών κρασιού, κουζίνα σύγχρονη, πιάτα ελληνικής έμπνευσης με νότες πρωτότυπες και προτάσεις νέες γεμάτες φρέσκιες εκπλήξεις.Μην παραλείψετε να δοκιμάστε τη βελούδινη ταραμοσαλάτα, τα μπαρμπούνια σαβόρο αλλά και το γιουβέτσι γαρίδας!

H ATHENS VOICE και ο Βασίλαινας (Βρασίδα 13, Ιλίσια, 2107210501) σας χαρίζουν 1 επιταγή των €60 για γεύμα στο κατάστημα. Ακολουθήστε το @tastevoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας στο θέμα «Βασίλαινας», µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το voucher από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Γλυκές δημιουργίες από τα Fresh Patisserie

Γλυκές δημιουργίες από τα Fresh Patisserie

Χριστούγεννα χωρίς τις μικρές γλυκές απολαύσεις του fresh γίνεται; Κάντε χώρο στο εορταστικό σας τραπέζι για το πιο γλυκό gingerbread δεντράκι με choco spoons από βέλγικη σοκολάτα γάλακτος Callebaut και για το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο 44cm με επικάλυψη από λευκή σοκολάτα σε πράσινο χρώμα και εσωτερικά σοκολάτα γάλακτος, με χρωματισμούς από φυσικά χρώματα και ντεκόρ από ζαχαρόπαστα!

H ATHENS VOICE και τα Fresh Patisserie (freshpatisserie.gr) χαρίζουν σε 2 από εσάς από 2 γλυκές χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Ακολουθήστε το @tastevoice και τα @freshpatisserie στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «Fresh» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

Διαμονή 2 ατόμων στον Ξενώνα Μυλωνά

Διαμονή 2 ατόμων στον Ξενώνα Μυλωνά

Στην Αράχοβα, μέσα στα έλατα, θα βρεις τον πιο cozy ξενώνα για την διαμονή σου, τον Ξενώνα Μυλωνά. Ευρύχωρα δωμάτια με τζάκι μέσα στα οποία θα νιώσεις θαλπωρή και η οικογένεια Μυλωνά θα σε κάνει να νιώθεις σαν να είσαι στο σπίτι σου. Σπιτικό πρωινό με χειροποίητες μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, αυγά, φανταστικές πίτες, κέικ και πάστα φλώρα, όλα φτιαγμένα από τα χεράκια της κ. Μαίρης.

H ATHENS VOICE και o Ξενώνας Μυλωνά σας χαρίζουν μια διαμονή για 2 άτομα. Ακολουθήστε την @athensvoice και το @xenonas_mylona στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «Ξενώνας Μυλωνά» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email.

Brunch 2 ατόμων στο Ellyz

Brunch 2 ατόμων στο Ellyz

Aυτό το ινσταγκραμικό ροζ cafe brunch place γεμάτο χρώμα, λουλούδια και φανταστικά αρώματα σε περιμένει με νόστιμες pastry επιλογές, τα καλύτερα χαρμάνια καφέ και πλούσιο brunch. Το μενού περιλαμβάνει πιάτα βασισμένα στο αυγό, healthy bowls, φρέσκιες σαλάτες, sandos και burgers, αλλά και υπέροχα cocktails. Γι’ αυτό και εμείς σε στέλνουμε εκεί για brunch.

H ATHENS VOICE και το Ellyz (Ζησιμοπούλου 7, Γλυφάδα, 2108983614) σας χαρίζουν 2 brunch των 2 ατόμων. Ακολουθήστε το @tastevoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας στο θέμα «Ellyz», µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

Brunch 2 ατόμων στο Italus

Brunch 2 ατόμων στο Italus

Ο Italus δεν είναι απλώς μία ακόμα all day επιλογή, αλλά ένα σημείο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά και ξανά για τον πρώτο ή τον τελευταίο καφέ της ημέρας, τις επιλογές του brunch, τις ιταλικές πινελιές του στα panini, τη focaccia και την pizza, τα υγιεινά smoothie bowls, και, φυσικά, την υπέροχη ατμόσφαιρα. Ευκαιρία να απολαύσεις εκεί το brunch σου.

H ATHENS VOICE και το Italus (Ελ. Βενιζέλου 104, Καλλιθέα, 2109582027) σας χαρίζουν 6 brunch των 2 ατόμων. Ακολουθήστε το @tastevoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας στο θέμα «Italus», µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

Δωροεπιταγές €50 από το ζαχαροπλαστείο Σόβολος

Δωροεπιταγές €50 από το ζαχαροπλαστείο Σόβολος

Ο Σόβολος είναι κάθε μέρα και κάθε στιγμή μαζί σας. Συνδυάζει, πρωϊνό, brunch, καφέ, αρτοποιήματα, αλλά και υψηλού επιπέδου ζαχαροπλαστική σε έναν μόνο προορισμό ενώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε σπιτιού ή και κάθε παρέας. Το πάθος για εξαιρετικό ψήσιμο και για νέες συμφωνίες γεύσεων και αρωμάτων παραμένει αστείρευτο στον Σόβολο.

H ATHENS VOICE και ο Σόβολος (www.sovolos.gr) σας χαρίζουν 4 δωροεπιταγές των €50 για αγορές στο κατάστημα. Ακολουθήστε το @tastevoice και το @sovolosofficial στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «Sovolos» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

Γεύμα 2 ατόμων στο Angelina Le Petit Paris

Γεύμα 2 ατόμων στο Angelina Le Petit Paris

Το ατμοσφαιρικό Angelina Le Petit Paris άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της Γλυφάδας τον Οκτώβριο του 2022, σε έναν χώρο με υπέροχη διακόσμηση που παραπέμπει σε γαλλικό bistrot. Σας δίνουμε την ευκαιρία να το γνωρίσετε με ένα γεύμα 2 ατόμων που περιλαμβάνει 1 μπουκάλι λευκό κρασί, ποικιλία τυριών και αλλαντικών και pinza προσούτο.

H ATHENS VOICE και το Angelina Le Petit Paris (Λ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 38, Γλυφάδα, 2108981126) σας χαρίζουν 1 γεύμα για 2 άτομα αξίας €75. Ακολουθήστε @tastevoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας στο θέμα «Angelina», µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email.

Γεύμα των €50 στο Κεμπαπτζίδικον Το Γνήσιον

Γεύμα των €50 στο Κεμπαπτζίδικον Το Γνήσιον

Αν ρωτήσεις τους κατοίκους των νοτίων προαστίων πού θα φας καλό παραδοσιακό κεμπάπ, θα σε στείλουν στη Βούλα, στην πλατεία, στο Γνήσιον. Στο Κεμπαπτζίδικον που κουβαλάει συνταγές από το 1922. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα χάσεις, γιατί θα απολαύσεις το γνωστό ανατολίτικο έδεσμα όπως το έκαναν οι παππούδες μας από τη Μικρά Ασία! Κέρδισε μια επιταγή των €50 για γεύμα, στο κατάστημα της Καισαριανής ή της Βούλας, που θα σου μείνει αξέχαστο!

H ATHENSVOICE και το Κεμπαπτζίδικον Το Γνήσιον (Βασιλέως Παύλου 82, Βούλα, 2108951131) σας χαρίζουν 2 επιταγές των €50 για γεύμα στο κατάστημα. Ακολουθήστε το @tastevoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας στο θέμα «Γνήσιον», µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

Διαμονή 2 ατόμων στο Ξενοδοχείο Παπαναγιώτου

Διαμονή 2 ατόμων στο Ξενοδοχείο Παπαναγιώτου

Μέσα στις καταπράσινες πλαγιές με έλατα, στο πανέμορφο Νεραϊδοχώρι, βρίσκεται το Ξενοδοχείο Παπαναγιώτου. Ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία της περιοχής που ανακαινίστηκε πλήρως για να προσφέρει μεγαλύτερες ανέσεις στις αποδράσεις σας. Ο Κωνσταντίνος και η Μαρία θα σε κάνουν να νιώσεις σαν το σπίτι σου με νόστιμες πίτες με χειροποίητο φύλλο, τραχανά με τοπικό τυρί, μαρμελάδες, αφράτα scrambled eggs, μηλόπιτα, γαλατόπιτα, αλλά και a la cart πρωινό δίπλα στο τζάκι. Εκεί θα σε περιμένει και ένα gift box από την Teabox.

H ATHENS VOICE και το Ξενοδοχείο Παπαναγιώτου σας χαρίζουν μια διαμονή για 2 άτομα. Ακολουθήστε την @athensvoice και το @papanagiotou_neraidohorihotel στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «Ξενοδοχείο Παπαναγιώτου» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ