Life

Κερδίστε δείπνο και διαμονή σε ξενοδοχείο, σημειωματάρια και βιβλία

Τα δώρα της A.V. στους αναγνώστες της

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
ΤΕΥΧΟΣ 898
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κερδίστε δείπνο και διαμονή σε ξενοδοχείο, σημειωματάρια και βιβλία

Μεγάλος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Athens Voice 2023: Κερδίστε δείπνο και διαμονή σε ξενοδοχείο, σημειωματάρια και βιβλία.

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και ως γνωστόν γιορτές χωρίς δώρα δεν γίνεται! Γι' αυτό, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώσαμε και σας χαρίζουμε τα καλύτερα δώρα που θα κάνουν εσάς και τους αγαπημένους σας να χαμογελάσετε πλατιά. Δείτε τα, διαλέξτε και διεκδικήστε τα. Τα βήματα για να τα κάνετε δικά σας είναι απλά. Το μόνο που μένει να ευχηθούμε, είναι Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους και φυσικά καλή επιτυχία!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε διεύθυνση email μπορεί να συμμετέχει μόνο ΜΙΑ φορά σε κάθε διαγωνισμό και να περιέχει μόνο ένα ονοματεπώνυμο.

Τα δώρα της A.V. στους αναγνώστες της: Δείπνο και διαμονή σε ξενοδοχείο, σημειωματάρια και βιβλία 

30 σημειωματάρια Moleskine

Το θρυλικό σημειωματάριο που χωράει παντού και περιέχει από συνταγές μακαρονάδας μέχρι ποιήματα που γράφονται στο λεωφορείο και φανταστικές ιδέες, ξεκίνησε από τον συγγραφέα Τσάτουιν και αργότερα το είχε ο Βαν Γκογκ, σημείωνε ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ και έκανε σκίτσα ο Πάμπλο Πικάσο. Στα Moleskine σχεδιάστηκαν σκίτσα, ιστορίες και ιδέες πολύ πριν γίνουν διάσημα. Ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας.

▶ H ATHENS VOICE και η STORMY S.A. (Κανάρη 14, Αθήνα) σας χαρίζουν 30 moleskine. Ακολουθήστε την @athensvoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «MOLESKINE» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

30 σημειωματάρια Moleskine

Διαμονή και δείπνο Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Brown Acropol

Ένα ξενοδοχείο που μοιάζει να βγήκε από άλλη εποχή ενώ ανταποκρίνεται και στη σύγχρονη αισθητική. Η εσωτερική διακόσμηση έχει έντονες επιρροές 60s, αυθεντικά vintage κομμάτια που αποτελούσαν μέρος της αρχικής επίπλωσης του ξενοδοχείου και ιδιαίτερα custom-made έπιπλα. Στο ατμοσφαιρικό rooftop με θέα την Ακρόπολη, το εστιατόριο προσφέρει μεσογειακή κουζίνα με fusion πινελιές από τη Λατινική Αμερική και την Ασία, και πλούσια wine, spirits & cocktails λίστα. Σας προσφέρουμε 1 διανυκτέρευση και 1 festive dinner για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

▶ H ATHENS VOICE και το Brown Acropol (www.brownhotels.com/athens/acropol) σας χαρίζουν 1 διανυκτέρευση και 1 δείπνο. Ακολουθήστε την @athensvoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «Brown Acropol» στο θέμα, µέχρι 27/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

Διαμονή και δείπνο Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Brown Acropol
Διαμονή και δείπνο Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Brown Acropol
Διαμονή και δείπνο Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Brown Acropol

25 βιβλία από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

«Στα πόδια της αιώνιας άνοιξης» μια ασυμβίβαστη Πολίτισσα κοσκινίζει το παρελθόν της, σερβίρει σπιρτόζικες συμβουλές και μαγειρεύει το μέλλον της. Όλες οι φάσεις της ζωής ενός «αρσενικού παλαιάς κοπής» περνούν μέσα από τις ατάκες, τις ιστορίες και τις συμβουλές που υπάρχουν στο βιβλίο «Να είσαι άντρας». Στο «Πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος των παιδιών» θα βρεις όλα όσα μπορούν να κάνουν οι γονείς για να ενισχύσουν τη νοητική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού. Στο «(Δεν) υπάρχουν χαζές ερωτήσεις στην επιστήμη» απαντώνται δεκάδες επιστημονικές ερωτήσεις με χιούμορ. Ο απόλυτος οδηγός αποκρυπτογράφησης της γλώσσας των ζώων για παιδιά είναι το «Πώς να μιλάς στα ζώα».

▶ H ATHENS VOICE και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (www.epbooks.gr) σας χαρίζουν 5 βιβλία από τον κάθε τίτλο. Ακολουθήστε την @athensvoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το βιβλίο που προτιμάτε, γράφοντας «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

25 βιβλία από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ