9 αθηναϊκά all day στέκια σε περιμένουν κάθε ώρα κάθε μέρα

Café Cafe cocktails & more: Το στέκι που άλλαξε τα δεδομένα στο Περιστέρι

H περιστεριώτικη έξοδο στα καλύτερά της

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Café Cafe cocktails & more: Tο all day στα Δυτικά Προάστια με εξαιρετικό καφέ, ιδιαίτερα cocktails και λαχταριστά all day dishes

Tο αγαπημένο στέκι είναι η καρδιά των Δυτικών Προαστίων! Από το 2006 άλλαξε τα δεδομένα στην περιστεριώτικη έξοδο, στην πάντα ζωντανή και πολυσύχναστη οδό Βεάκη. Είναι ένας υπέροχος χώρος με homy πινελιές στη διακόσμηση που σε «βάζει» με τη μία στη ζεστασιά του. 

Θα απολαύσεις εξαιρετικό brunch από το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Ανάμεσα στις επιλογές θα βρεις την Κρέπα Φάκελο με ζαμπόν, cheddar, σπανάκι, μανιτάρια και τηγανητό αυγό αλλά και τέλεια pancakes με κρέμα μπουγάτσας και crumble κανέλας.

Ο καφές είναι εξαιρετικός και εδώ ξέρουν καλά την τέχνη του. Όπως ξέρουν και να φροντίσουν την πείνα σου με λαχταριστά all day dishes με αγνά υλικά, αλλά και χειροποίητη πεντανόστιμη πίτσα. 

Θα ξεχωρίσεις σίγουρα κάποια πλούσια πιάτα με φρέσκα ζυμαρικά και άλλες εμπνευσμένες συνταγές αλλά και εξαιρετικό finger food για να συνοδεύσεις κάποια από τα πιο ανατρεπτικά και ιδιαίτερα cocktails που φτιάχνει η μπάρα. 

Το εξαιρετικό service που προσφέρουν τα φανταστικά αυτά παιδιά είναι ένας από τους (πολλούς) λόγους που θα θες να γίνει και το δικό σου στέκι! Μην ξεχάσεις να το επισκεφτείς κάποια Κυριακή και να λικνιστείς σε ρυθμούς 90s πάρτι. 

Θα το βρεις ανοιχτό από τις 8 το πρωί μέχρι τη 1 τη νύχτα τις καθημερινές και μέχρι τις 4 τα Σαββατοκύριακα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου