9 αθηναϊκά all day στέκια σε περιμένουν κάθε ώρα κάθε μέρα

LOT51: Ο πιο δημοφιλής all day προορισμός στα Ιλίσια

Εκεί που το μυστικό της απόλαυσης είναι το pairing

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
LOT51 Ο πιο δημοφιλής all day προορισμός στα Ιλίσια
LOT51: Ο πιο δημοφιλής all day προορισμός στα Ιλίσια
LOT51: Ο πιο δημοφιλής all day προορισμός στα Ιλίσια
LOT51: Ο πιο δημοφιλής all day προορισμός στα Ιλίσια

Tο LOT51 είναι το all day bar για ψαγμένο κάφε, τέλειο brunch και ξεχωριστές μπύρες 

Όσα χρόνια και αν περάσουν, αυτό το στέκι παραμένει γνήσιο όπως όταν το πρωτογνωρίσαμε. Για τον καφέ δεν θα πούμε πολλά, η φήμη του έχει διαδοθεί και στα πιο στενά δρομάκια αυτής της πόλης. Θα βρεις μοναδικά χαρμάνια από Ινδία, Αιθιοπία, Κένυα, Βραζιλία... Σίγουρα θα έχεις ακουστά τον ready to drink καφέ Cold Brew, που παρασκευάζεται από 100% Arabica και μπορείς να τον απολαύσεις στο αλουμινένιο κουτάκι κάνοντας ανέμελα τη βόλτα σου.

Θα πούμε όμως για την εξαιρετική κουζίνα με τα 100% χειροποίητα εδέσματα. Το τέλειο brunch με τα πεντανόστιμα sandwiches, τα «αβγοπιάτα» και τα υπέροχα γλυκά –όποιος δεν έχει φάει τα cinnamon roll δεν ξέρει τι χάνει! Το ίδιο ισχύει και για τα signature French Toasts, ειδικά αυτό με τη σάλτσα σοκολάτας.

Οι νοστιμιές όμως δεν σταματούν εκεί. Τα burgers του Lot 51 είναι από τα πιο λαοφιλή της Αθήνας! Η πίτσα ασυναγώνιστη, homemade, με ζύμη αργής ωρίμανσης και υλικά φρεσκότατα – δοκίμασε και καλτσόνε, το κάνουν τέλειο!

Το μυστικό της απόλαυσης στο LOT51 είναι το pairing αυτού που θα φας με αυτό που θα πιεις. Και σε αυτό η ομάδα είναι εκεί για να σου προτείνει cocktails και spirits για να γίνει η εμπειρία σου ολοκληρωμένη.

Αν είσαι φίλος της μπίρας, τσέκαρε και την ωραιότατη Tropiki από Strange Brew. Τέλος, κάνε follow στα social γιατί “lot” of dj sets και events σε περιμένουν!