Resto

Feticcio: Αυθεντικές συνταγές με αέρα ανανέωσης και ποιοτικές πρώτες ύλες

Συνώνυμο του τίμιου after φαγητού που θα σε κάνει να γυρίσεις στο σπίτι σου με γεμάτο στομάχι και τέλεια διάθεση

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Feticcio: Το διάσημο στέκι κρέπας στη Γλυφάδα

Feticcio: Το διάσημο στέκι κρέπας στη Γλυφάδα.

Οι αυθεντικοί ξενύχτηδες ξέρουν, εδώ και πολλά χρόνια, ότι το FETICCIO (από το "φετίχ", παρακαλώ) είναι συνώνυμο του τίμιου after φαγητού που θα σε κάνει να γυρίσεις στο σπίτι σου με γεμάτο στομάχι και τέλεια διάθεση, μετά από μία νυχτερινή εξόρμηση στην παραλιακή. Ξέρουν ακόμα ότι από αυτό το διάσημο στέκι κρέπας έχει περάσει κυριολεκτικά όλη η επώνυμη νυχτερινή Αθήνα και όχι μόνο! Από καλλιτέχνες και αθλητές μέχρι και τον πάντα ανήσυχο νεαρόκοσμο της πρωτεύουσας αλλά και των γειτονικών πόλεων της Αττικής, που ανακάλυψε τις χαρές της νυχτερινής ζωής από τα μικράτα του, λαός και Κολωνάκι έχει κάνει το πέρασμα του έστω και μια φορά από το FETICCIO τα τελευταία 20 χρόνια.

Αυτό όμως που δεν ξέρουν και θα το μάθουν τώρα, είναι ότι μετά από το κλείσιμο ενός επιτυχημένου κύκλου, αυτή η φημισμένη κρεπερί της Γλυφάδας άλλαξε πλέον χέρια και απο τον Οκτώβριο επαναλειτουργεί υπό νέα διεύθυνση με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα της πρώτης ύλης.

Η νέα ομάδα της κρεπερί έχει τη διάθεση και το μεράκι να κρατήσει τη νυχτερινή σημαία της γεύσης ψηλά και να αποτελέσει την εξελιγμένη συνέχεια της προηγούμενης κατάστασης.

Feticcio: Το διάσημο στέκι κρέπας στη Γλυφάδα
Feticcio: Το διάσημο στέκι κρέπας στη Γλυφάδα

Με μία σοβαρή ανακαίνιση στη σάλα, το FETICCIO, λοιπόν, είναι ακόμα εκεί στην Ανδρέα Παπανδρέου 4, και σε περιμένει να απολαύσεις αγαπημένες κρέπες ή, αν είσαι τώρα στο ξεκίνημα της ξενυχτάδικης καριέρας σου, να γνωρίσεις κι εσύ την ιδιαίτερα χορταστική εμπειρία του αγαπημένου αυτού εδέσματος.

Η πασίγνωστη στους καλοφαγάδες της νύχτας γλυκιά τυλιχτή κρέπα 49 - δεν θα σου πούμε τι περιέχει γιατί πρέπει να την δοκιμάσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη - σε περιμένει εκεί το ίδιο νέα και φρέσκια σαν να την γεύεσαι για πρώτη φορά.

Το ίδιο και οι άπειρες γλυκές ή αλμυρές συνταγές που μπορείς να επιλέξεις για να χορτάσεις μέσα από μια τεράστια γκάμα υλικών που είναι διαλεγμένα με προσοχή, φρέσκα και α' κατηγοριας.

Η κρέπα είναι πάντα πλούσια, μεγάλη και χορταστική. Γεμίζεται με ό,τι τραβάει η όρεξη σου. Και σερβίρεται υπερπαραγωγή γιατί στο FETICCIO ξέρουν. Όλη η ομάδα έχει κάνει διατριβή στην καλή κρέπα!

Feticcio: Το διάσημο στέκι κρέπας στη Γλυφάδα
Feticcio: Το διάσημο στέκι κρέπας στη Γλυφάδα

Τα μείγματα της κρέπας είναι χειροποίητα και φτιάχνονται καθημερινά γιατί αυτό που ενδιαφέρει την ομάδα του FETICCIO είναι κάθε φορά να σου προσφέρει την ίδια και απαράλλαχτη γευστική ηδονή.

Μη διστάσεις να δοκιμάσεις όμως και την Σαλάτα Caesar's, ένα από τα πολύ γνωστά πιάτα του FETICCIO από παλιά. Και αυτή η συνταγή παραμένει αναλλοίωτη και ατόφια.

Feticcio: Το διάσημο στέκι κρέπας στη Γλυφάδα

Οι νέοι ιδιοκτήτες δεν έχουν αλλάξει τίποτα από το πλέον παραδοσιακό μενού αυτής της κρεπερί.

Σαν τελετουργία κανονική, αφού απολαύσεις τα ποτά σου στα μαγαζιά της παραλιακής, θα κάνεις τη στάση σου εκεί για να έρθει το στομάχι σου στα ίσα του, πριν πας για τον πρωινό σου ύπνο.

Όχι, delivery δεν προσφέρουν και υπάρχει λόγος για αυτό. Όπως μας είπαν, χαρακτηριστικά, η κρέπα πρέπει να καταναλώνεται τη στιγμή που έρχεται στα χέρια ή στο πιάτο σου. Μόνο έτσι μπορείς να εκτιμήσεις την αξία της.

Και πίστεψε μας στο FETICCIO θα δοκιμάσεις κρέπες απαράμιλλης γευστικής αξίας.

Σαν τίμιο αφτεράδικο που είναι θα το βρεις ανοιχτό όλες τις μυστήριες ώρες και συγκεκριμένα καθημερινές και Κυριακές από τις 2 μ.μ. έως τις 4 τα ξημερώματα και Παρασκευή και Σάββατο από τις 2 μ.μ. έως τις 7 το πρωί.

Ακόμα και αν δεν είσαι παιδί της νύχτας, αλλά αγαπάς την κρέπα, σου προτείνουμε να το επισκεφτείς. Δεν θα χάσεις!

Info: FETICCIO, Ανδρέα Παπανδρέου 4, Γλυφάδα, 2108985033, IG: feticcio49

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ