7 προορισμοί στην Ηλιούπολη

Mailo’s: Η τέλεια μακαρονάδα έγινε street food

Οι βόλτες γίνονται ακόμα καλύτερες με μια μακαρονάδα στο χέρι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mailo’s
Mailo’s
Mailo’s
Mailo’s
Mailo’s
Mailo’s
Mailo’s

Στο Mailo's, στην Ηλιούπολη, για τέλειες μακαρονάδες

Το πιο νόστιμο ραντεβού της Ηλιούπολης δίνεται στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, τη μεγαλύτερη (κι ωραιότερη) πλατεία της περιοχής. Εδώ ακριβώς θα συναντήσεις τα Mailos μαζί με όλες τις πληθωρικές τους μακαρονάδες, που άλλαξαν για πάντα τη σχέση μας με το street food. Βλέπεις, αυτές οι (γενικώς ομολογουμένως) θεϊκές μακαρονάδες πέτυχαν κάτι απρόσμενο: να παντρέψουν την υψηλή γαστρονομία με το φαγητό του δρόμου. Κι έτσι, από τη στιγμή που εμφανίστηκαν τα Mailos ξέρουμε ότι η τέλεια μακαρονάδα σερβίρεται σε κόκκινο cup.

Στα Mailos το concept είναι απλό και άκρως λαχταριστό. Πρώτα διαλέγεις το είδος του ζυμαρικού που θες. Προτιμάς rigatoni, campanelle ή casarecce; Όποιο ζυμαρικό κι αν επιλέξεις, να ξέρεις ότι φτιάχτηκε εδώ, λίγες μόλις ώρες πριν στη μαγική Fresh Pasta Machine των Mailos μόνο από βιολογικό σιμιγδάλι και νερό – γεγονός που κάνει τη μακαρονάδα σου αξεπέραστη. Έπειτα, είναι η ώρα να διαλέξεις τη σάλτσα που θα απογειώσει τα ζυμαρικά σου. Θα ανακαλύψεις δέκα signature σάλτσες (όλες χειροποίητες, φτιαγμένες από διαλεχτά, ολόφρεσκα υλικά), ενώ μπορείς ακόμα και να επιλέξεις κάποιο υλικό από τα extras και να φτιάξεις έτσι τη δική σου μοναδική μακαρονάδα, όπως ακριβώς την ονειρεύεσαι!

Πάντως, υπάρχουν κάποιες Mailos μακαρονάδες τις οποίες δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα. Άλλωστε όλοι μιλάνε για τη φοβερή Truffle Mushrooms (με άγρια μανιτάρια, κρέμα παρμεζάνας και λάδι λευκής τρούφας), το ονειρεμένο Beef Ragu (με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας με μυρωδικά), το βαθιά comfort Parmesan Chicken (με κοτόπουλο, κρέμα παρμεζάνας, φρέσκα μανιτάρια και εστραγκόν) και φυσικά για το μοναδικό Παστίτσιο, που μετέτρεψε ένα αγαπημένο πιάτο της ελληνικής κουζίνας σε μακαρονάδα!

Όλα αυτά έρχονται σπίτι σου ή όπου αλλού θες με ένα κλικ (delivery αποκλειστικά μέσω Wolt), αλλά εμείς προτιμάμε την επιλογή του take away, μόνο και μόνο για να δούμε τη μακαρονάδα μας να ετοιμάζεται στην ανοιχτή, χρωματιστή κουζίνα των Mailos. Άσε που οι βόλτες γίνονται ακόμα καλύτερες με μια μακαρονάδα στο χέρι – όλοι το ξέρουν αυτό.

Υ.Γ. Εκτός από την Ηλιούπολη, θα βρείτε τα Mailos σε 32 ακόμη σημεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

www.mailos.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου