Resto

Protein Garden: Τα πιο πρωτεϊνούχα γεύματα της πόλης είναι εδώ!

Ποιος είπε ότι ένα θρεπτικό γεύμα δεν μπορεί να είναι νόστιμο;

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Protein Garden

Στο Protein Garden βρήκαμε νόστιμα και υγιεινά πιάτα με βάση την πρωτεΐνη

Γυρνάς από το γυμναστήριο, το κολυμβητήριο ή απλώς από μία (πολύ) κουραστική μέρα στη δουλειά. Το μόνο που θες είναι ένα πλούσιο, χορταστικό, αλλά και άκρως θρεπτικό γεύμα. Μόνο που δεν έχεις καμία διάθεση να μαγειρέψεις. Τι κάνεις; Για αυτήν ακριβώς τη στιγμή υπάρχει το Protein Garden, η ολοκαίνουργια πρόταση για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, αλλά ταυτόχρονα είναι και… foodies!

Protein Garden

Όλο το μενού στο Protein Garden είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει υγιεινά όσο και πεντανόστιμα γεύματα με βάση την πρωτεΐνη. Έτσι, θα ανακαλύψεις πιάτα που θα σου δώσουν όλη την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεσαι μετά από μία απαιτητική προπόνηση ή μία κουραστική μέρα, χωρίς όμως να θυσιάζουν τη γεύση. Μπορείς να διαλέξεις το γεύμα σου μέσα από την πλούσια συλλογή των Protein Garden Meals που έχει επιμεληθεί η έμπειρη ομάδα των σεφ του εστιατορίου ή, αν το προτιμάς, μπορείς ακόμα να δημιουργήσεις και το δικό σου γευστικό συνδυασμό, ταιριάζοντας μία από τις ιδιαίτερες σαλάτες του Protein Garden με ένα πιάτο πρωτεΐνης.

Protein Garden

Εμείς δοκιμάσαμε ήδη και ξεχωρίσαμε το Chicken Melon Protein Bowl από τα best selling Protein Garden Meals, δηλαδή ένα φρεσκοψημένο φιλέτο κοτόπουλου που συνοδεύεται από μία δροσερή σαλάτα με blue cheese, πεπόνι, cranberries, κρουτόν από κουλούρι Θεσσαλονίκης (σ.σ. ωραία πινελιά!), αγγούρι και dressing βαλσάμικου. Αν σου αρέσει το ψάρι, σίγουρα την προσοχή σου αξίζει το Cod & Chickpeas Protein Meal με φιλέτο μπακαλιάρου και μια (πολύ!) χορταστική σαλάτα με ρεβίθια, kale, φρέσκο κρεμμυδάκι, πιπεριά Φλωρίνης, ελιές, αγγούρι, κρεμμύδι, πιπεριά chili, άνηθο και λαδολέμονο, ένα πιάτο πλούσιο σε βιταμίνες και φυτικές ίνες, αλλά ταυτόχρονα τόσο μα τόσο νόστιμο!

Protein Garden

Δοκιμάσαμε ακόμα τη signature Protein Garden Pasta Salad, η οποία συνδυάζει μοναδικά τις πέννες πρωτεΐνης με φαγόπυρο, μπρόκολο, ντοματίνια, αγγούρι, παρμεζάνα, pesto βασιλικού και στραγγιστό γιαούρτι. Είναι μία χορταστική σαλάτα, που άνετα μπορεί να λειτουργήσει ως ένα ελαφρύ γεύμα, αλλά που στην περίπτωση που πεινάς λίγο περισσότερο, συνδυάζεται άψογα με το Moroccan Marinade Chicken Fillet ή -ακόμα καλύτερα- με την Asian Beef Tagliata, δηλαδή μία Black Angus ταλιάτα, κομμένη σε λεπτές φέτες και μαριναρισμένη με sweet chili sauce και σησαμέλαιο.

Protein Garden

Τώρα, αν ψάχνεις ένα δροσερό, όσο και θρεπτικό ρόφημα για να συνοδεύσεις το γεύμα σου, το Protein Garden έχει φροντίσει και για αυτό, δημιουργώντας νόστιμα smoothies που ταιριάζουν απόλυτα με οποιοδήποτε από τα γεύματα πρωτεΐνης του. Για παράδειγμα, το Strawberry & Beetroot Smoothie είναι ένα φρουτώδες και υγιεινό ρόφημα που συνδυάζει τη φρεσκάδα της φράουλας με την έντονη γεύση του παντζαριού, τη γλυκιά γεύση της μπανάνας και τη σπιρτάδα του λάιμ. Ταιριάζει άψογα με ένα γεύμα που έχει ως βάση την πρωτεΐνη, αλλά ταυτόχρονα είναι αρκετά θρεπτικό για να αντικαταστήσει, για παράδειγμα, το πρωινό ή το δεκατιανό σου.

Protein Garden

Το Protein Garden είναι η απόδειξη ότι το θρεπτικό φαγητό μπορεί να είναι ταυτόχρονα νόστιμο και καθόλου βαρετό. Για αυτό, την επόμενη φορά που θα θελήσεις κάτι υγιεινό για μεσημέρι ή βράδυ, απλώς δοκίμασέ το.

www.proteingarden.gr
Παπανικολή 2, Χαλάνδρι
Καρέα 20, Μετς
Αχιλλέως 65, Παλαιό Φάληρο
Επιδαύρου 5, Γλυφάδα (coming soon)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ