Resto

Όστρια: Παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις πάνω στο κύμα

Το νόστιμο εστιατόριο στην Αίγινα

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 882
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όστρια

Στην Όστρια, στην Αίγινα, για ελληνική κουζίνα δίπλα στη θάλασσα

Είτε πας στην Αίγινα για καλοκαιρινές διακοπές είτε ξεκλέψεις ένα ΣΚ για μερικές βουτιές, η Όστρια πρέπει να είναι οπωσδήποτε στη λίστα σου. Η χαλαρή αύρα, τα τραπεζάκια στην άμμο με το κύμα να ξεπλένει κάθε έγνοια, και τη σκιά των αλμυρικιών να δροσίζει τις στιγμές σου, οι ολόφρεσκες και αγνές πρώτες ύλες από το μποστάνι της οικογένειας Μαρμαρινού, τα λαχταριστά μαμαδίστικα πιάτα σε συνταγές της κυρίας Βούλας, το φιλικό προσωπικό, όλα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό του ελληνικού καλοκαιριού.

Όστρια

Η ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της με φρέσκα ψάρια, ψαρομεζέδες, χειροποίητα ντολμαδάκια, παραδοσιακά γεμιστά και σπιτικά σουτζουκάκια, δροσερές σαλάτες και πολλές ακόμα γευστικές επιλογές. Κι αν ζεσταθείς πολύ, η θάλασσα είναι ακριβώς δίπλα για να αράξεις στα ρηχά απολαμβάνοντας το πολύχρωμο ηλιοβασίλεμα. Ακριβώς δίπλα βρίσκονται και τα πλήρως ανακαινισμένα Ostria Apartments, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία νησιώτικης φιλοξενίας.

Extra tip: Ακολούθησε την Ostria στα social media για να μαθαίνεις για τις μουσικές βραδιές και τα special events.

Όστρια

Ακτή Μαραθώνα, Αίγινα, 229707682, www.aeginaostria.gr, Fb: Οστρια εστιατοριο ostria restaurant Αιγινα, Instagram: @ostria_restaurant_aegina

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ