Resto

Το ολοκαίνουργιο Chickaroo είναι αφιερωμένο σε εσένα που λατρεύεις το κοτόπουλο

Πεντανόστιμο κοτόπουλο σε κάθε δυνατή εκδοχή

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Chickaroo

Στο Chickaroo απολαμβάνεις το κοτόπουλο με όλους τους τρόπους που ονειρεύεσαι

Aν είσαι μεγάλος λάτρης του κοτόπουλου, τότε έχουμε ένα πραγματικά καλό νέο για εσένα και το λένε Chickaroo! Είναι ολοκαίνουργιο, πεντανόστιμο και αφιερωμένο αποκλειστικά στο ποιοτικό, τρυφερό κοτόπουλο.

Chickaroo
Chickaroo

Η ιδιαιτερότητα του Chickaroo είναι ότι εδώ μαγειρεύουν το κοτόπουλο σε κάθε δυνατή εκδοχή του! Αλλά δεν είναι μόνο οι δεκάδες διαφορετικές εκδοχές που θα το κάνουν την αγαπημένη σου επιλογή, αλλά και οι πληθωρικές μερίδες του και το γεγονός ότι ο κατάλογος του πραγματικά καλύπτει κάθε γούστο, με επιλογές ταυτόχρονα νόστιμες και υγιεινές.

Τα Chickaroo dishes είναι εμπνευσμένα από τα ταξίδια που έκαναν οι σεφ του Chickaroo σε όλο τον κόσμο. Το concept είναι απλό αλλά μαγευτικά πρωτότυπο: Διαλέγεις σε ποια από τις μοναδικές μαρινάδες, κάθε μία εμπνευσμένη από διαφορετικές εθνικές κουζίνες, θα μαριναριστεί το ψητό (ή παναρισμένο) φιλέτο κοτόπουλο. Επιπλέον, διαλέγεις και το συνοδευτικό που επιθυμείς: αρωματικό fried rice για μια ανατολίτικη νότα, πεντανόστιμη σαλάτα με κόκκινο λάχανο για φρεσκάδα, ή τραγανές πατάτες τηγανητές για όσους προτιμούν τον κλασικό συνδυασμό. Με κάθε διαφορετικό συνδυασμό που δοκιμάζεις λοιπόν μπορείς να κάνεις κι ένα νέο, ξεχωριστό γευστικό ταξίδι, χωρίς να βαριέσαι ποτέ!

Chickaroo

Για παράδειγμα, το (ήδη εξαιρετικά δημοφιλές) Smokey BBQ chicken είναι παναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο με χειροποίητη καπνιστή BBQ sauce και σε ταξιδεύει στα φημισμένα μπάρμπεκιου της Νέας Ορλεάνης. Από την άλλη, το Thai style chicken που μαρινάρεται σε γάλα καρύδας, τζίντζερ και κόλιανδρο είναι ό,τι πρέπει για να συστηθείς με την ταϊλανδέζικη κουζίνα, ενώ το Italian style chicken με δεντρολίβανο, pistachio και σκόρδο, θα σε μεταφέρει στα χωριά της Σικελίας. Για τους παραδοσιακούς υπάρχει πάντα και το Greek style chicken, το πατροπαράδοτο κοτόπουλο με λεμόνι και ρίγανη. Να σημειώσουμε ότι όλα τα Chickaroo dishes συνοδεύονται με αρωματικό fried rice ή πεντανόστιμη σαλάτα με κόκκινο λάχανο (για αυτούς που επιλέγουν λίγες θερμίδες) ή με τραγανές τηγανητές πατάτες.

Υπάρχουν και σαλάτες, αλλά όχι αυτές που φαντάζεσαι… Στο Chickaroo όλες οι σαλάτες περιέχουν κοτόπουλο (μερικές φορές ψητό κι άλλες τηγανητό) και έχουν τόσο νόστιμους, όσο και χορταστικούς συνδυασμούς έτσι που από μόνες τους είναι ένα πλήρες γεύμα. Για του λόγου το αληθές, αναφέρουμε ενδεικτικά την Chicken quinoa salad με φιλέτο κοτόπουλο, κινόα, καρύδια, ανάμεικτη σαλάτα, ντομάτα, ψημένα κομμάτια τορτίγιας και 5 spices dressing! Και επειδή, ως γνωστόν, μετά το κοτόπουλο ένα γλυκάκι το χρειαζόμαστε, να ξέρεις ότι στον κατάλογο του Chickaroo έχουν βρει τη θέση τους δύο τρομερά frozen sandwiches, φτιαγμένα από λαχταριστό μπισκότο και 100% χειροποίητο παγωτό από το αγαπημένο Scoopilicious!

Chickaroo

* To Chickaroo έρχεται σπίτι σου (ή όπου αλλού θες) παραγγέλνοντας από εδώ, αλλά υπάρχει και η επιλογή του take away.

Chickaroo

Take away: Παπανικολή 2, Χαλάνδρι
Take away: Αχιλλέως 65, Παλαιό Φάληρο
Take away: Καρέα 20, Μετς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ