16 στέκια από το πρωί έως το βράδυ δίπλα μας

Rialto: All time classic

Μετράει σχεδόν 30 χρόνια ζωής και είναι μια διαχρονική και αγαπημένη all day επιλογή για τους locals της Ηλιούπολης και των γύρω περιοχών

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Rialto: καφές και brunch, ελαφρύ lunch και δροσιστικά κοκτέιλ

Μετράει σχεδόν 30 χρόνια ζωής και είναι μια διαχρονική και αγαπημένη all day επιλογή για τους locals της Ηλιούπολης και των γύρω περιοχών. Στον cozy χώρο του Rialto, με την χρωματιστή «βιτρό» οροφή και την εντυπωσιακή μπάρα θα ξεκινήσεις τη μέρα σου με specialty καφέ και brunch, θα απολαύσεις ελαφρύ lunch, μέχρι να βραδιάσει και να αρχίσουν να σερβίρονται τα δροσιστικά κοκτέιλ στην καταπράσινη και ρομαντική αυλή του.

Η φιλοσοφία του βασίζεται από τη μία στη χρήση άριστων πρώτων υλών σε κάθε παρασκευή και από την άλλη στην άψογη φιλοξενία. Για αυτό εδώ θα σε υποδεχθούν από νωρίς το πρωί με ιδιαίτερες ποικιλίες τσαγιού, ροφήματα και καφέδες ανώτερης ποιότητας και εκλεκτές προτάσεις σε brunch, με τη χορταστική puzzle ομελέτα να είναι από τα αγαπημένα πιάτα των επισκεπτών. Για lunch break μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πίτσα πέστο, στα γευστικά mini burgers και τα quesadillas με φιλέτο κοτόπουλο και να συνοδεύσεις με έναν φρέσκο χυμό σε ιδιαίτερους συνδυασμούς. Μια επιλογή που θα σου δώσει ιδιαίτερο boost για να συνεχίσεις την ημέρα σου είναι ο χυμός με ανανά, σπανάκι, αγγούρι, σέλερι, τζίντζερ, δυόσμο, πράσινο μήλο και μοσχολέμονο. Οι γλυκές προτάσεις φυσικά δεν λείπουν, με δικά μας αγαπημένα τα λαχταριστά pancakes με πραλίνα. Τον κατάλογο συμπληρώνουν signature κλασικά κοκτέιλ και mocktails, δηλαδή επιλογές κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ. Δοκίμασε οπωσδήποτε το άκρως δροσιστικό Mamacita Buena με pampero blanco ρούμι και γιόρτασε το καλοκαίρι όπως του αξίζει.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου