DB.One: Ένα νέο πολυτελές concept restaurant στη Γλυφάδα
Ο σεφ Ulas Tunc επανασυστήνεται στο αθηναϊκό κοινό. Σήμερα τα εγκαίνια
DB.One: Νέο εστιατόριο - steak house στη Γλυφάδα με σεφ τον Ulas Tunc. Εγκαίνια Πέμπτη 20 Απριλίου 2023
Το DB.One ανοίγει τις πόρτες του στην οδό Κύπρου 65 στη Γλυφάδα και προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία με πρωταγωνιστές τις εξαιρετικές πρώτες ύλες από Αμερική, Αυστραλία και Ιαπωνία. O σεφ Ulas Tunc (πρώην headchef του "Nusr-Et" σε Μύκονο και Ντουμπάι) επανασυστήνεται στο αθηναϊκό κοινό μέσα από το πρωτότυπo concept restaurant δημιουργώντας γαστρονομικά αριστουργήματα.
Ο επισκέπτης του DB.One, επιλέγει το κρέας της αρεσκείας του πριν αυτό "επεξεργαστεί" καταλλήλως από τους δεξιοτέχνες της κουζίνας, που έχουν εμπειρία και εξειδίκευση στην καρνιβορική γαστρονομία, με απώτερο στόχο να φτάσει στο τραπέζι του στην καλύτερη δυνατή υφή και, ασφαλώς, γεύση. Άλλωστε το μότο του εστιατορίου είναι το “The place to meat”. Οι ποιοτικές κοπές συνοδεύονται από μια πλούσια ποικιλία συλλεκτικών ετικετών κρασιών και ιδιαίτερων cocktails που συμπληρώνουν ιδανικά το μενού του εστιατορίου.
Ο χώρος αποπνέει κομψότητα και άνεση και προμηνύει την ξεχωριστή εμπειρία που θα βιώσουν όσοι επιλέξουν το DB.One για τη βραδινή τους έξοδο στα νότια.
Ποιος είναι ο σεφ Umut Ulas Tunc
Ο Ulas Tunc μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη όπου είχε και τις πρώτες του μαγειρικές εμπειρίες. Από 13 ετών πειραματιζόταν με πιάτα βασισμένα στην τοπική κουζίνα στα οικογενειακά τους εστιατόρια. Αυτές οι πρώτες απόπειρες τον ενέπνευσαν να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο ζωής με τον πατέρα και τον παππού του και να γίνει επαγγελματίας σεφ.
Σπούδασε στο Λονδίνο και ειδικεύτηκε στην Ιταλική και Τουρκική γαστρονομία και τελικά αποφάσισε να επικεντρωθεί στο κρέας και να αναπτύξει την τεχνογνωσία και τις γνώσεις του σε αυτόν τον τομέα. Στη συνέχεια εργάστηκε ως Private Chef στην Κωνσταντινούπολη ενώ έγινε Head Chef και Coordinator στα εστιατόρια Nusr-Et & Salt Bae Mykonos για 4 χρόνια.
Τώρα, έχοντας εγκατασταθεί στην Ελλάδα με την οικογένειά του, ο Ulas αποφάσισε να βάλει τη δική του πινελιά στην τοπική γαστρονομική σκηνή και σχεδιάζοντας και δημιουργώντας την απόλυτη γευστική εμπειρία: DB.one, the place to meat!…
INFO: DB.One: Κύπρου 65, Γλυφάδα, 2108981019
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το εστιατόριο της σεφ Ελένης Σαράντη είναι αφιερωμένο στην ιταλική κουζίνα και στην οικογένειά της
4 διαφορετικά εστιατόρια σε έναν όροφο
Μόλις άνοιξε και είναι απίστευτα νόστιμο
Ένα μεζεδοπωλείο για σένα που τον μεζέ τον θες παραδοσιακό αλλά σε νέο, γκλάμουρ περιτύλιγμα
Ο Αορίτης αποχαιρετά την κρητική του κατεύθυνση και βάζει πλώρη για όλη την Ελλάδα. Όμως, ό,τι και να δοκιμάσεις θα σου θυμίσει Κρήτη!
Μέσα στη στοά Καΐρη σε περιμένει ένας ολόκληρος, νόστιμος κόσμος
Νέο στέκι στο Παγκράτι
Φοβερά σουβλάκια στην Πλατεία Εξαρχείων!
Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα σε street food εκδοχή!
Από τα πιο αγαπητά στέκια της Αθήνας, με φανατικό κοινό από την πρώτη μέρα που άνοιξε μέχρι σήμερα
Αποστολή των Pax, να προσφέρουν την αυθεντική street food εµπειρία
Απίθανα τυλιχτά, ζουμερά burgers, οι πιο τραγανές πατάτες. Το Nom πάει το street food σε άλλο επίπεδο.
Εδώ θα δοκιμάσεις μερικά από τα πιο νόστιμα burgers της ζωής σου!
Αγάπη, τέχνη και μεράκι είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας αυτού του αγαπημένου μαγαζιού
Το μαγαζί-φαινόμενο στον χώρο του street food
Εδώ θα βρεις από πεντανόστιμα sushi rolls, μέχρι χορταστικά poke bowls
O σεφ Giovanni Scaraggi και η ομάδα του δημιουργούν μερικά πραγματικά αξέχαστα πιάτα
Δεν προσφέρει απλώς νοστιμιά, αλλά μια ολόκληρη εμπειρία!
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.