13 στέκια που αξίζει να ανακαλύψεις στην Κυψέλη

King Size Food & Coffee: Ποιοτικός καφές και χειροποίητες γεύσεις σε μέγεθος king size

Όλα είναι χειροποίητα, φτιάχνονται καθημερινά εδώ με άριστης ποιότητας υλικά κι έχουν μια… γενναιόδωρη ιδιαιτερότητα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
King Size Food & Coffee
King Size Food & Coffee
King Size Food & Coffee
King Size Food & Coffee

King Size Food & Coffee στην Κυψέλη: King Size προϊόντα που νοστιμίζουν κάθε στιγμή της ημέρας.

King Size με τα όλα του αυτό το αυθεντικό κυψελιώτικο στέκι, που τις προηγούμενες ημέρες έκλεισε τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του, φέρνοντας έναν street αέρα στη γειτονιά. Προσεγμένο και περιποιημένο σε όλα του, λειτουργεί με take away και delivery καθημερινά από τις 07.30 (08.00 τις Κυριακές) έως τις 18.00, προσφέροντας εξαιρετικό 100% Arabica καφέ, και μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που νοστιμίζουν κάθε στιγμή της ημέρας μας.

Σημειώστε ότι στο King Size όλα είναι χειροποίητα, φτιάχνονται καθημερινά εδώ με άριστης ποιότητας υλικά κι έχουν την εξής… γενναιόδωρη ιδιαιτερότητα: μπορείτε να τα απολαύσετε σε κανονικό μέγεθος αλλά και σε διπλό (εξ ου και το King Size)! Ο εσπρέσσο σας, για παράδειγμα, μπορεί να έχει το κανονικό μέγεθος (διπλή δόση - Normal Size), αλλά μπορεί να είναι και τριπλός (Queen Size), ακόμα και τετραπλός (King Size)! Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με όλα τα άλλα ωραία του καταλόγου: φοβερές βάφλες (στη διπλή ποσότητα, φαντάσου μια βάφλα επάνω σε μια άλλη βάφλα), αλμυρές και γλυκές κρέπες, διάφορα γλυκά σνακ, γιαούρτια με διάφορα καλούδια (μέλι, ταχίνι, βρώμη, γλυκά του κουταλιού κ.λπ.), προτάσεις για πρωινό, ομελέτες, τορτίγιες, κυπριακές πίτες, σάντουιτς, κρουασάν, διάφορα ροφήματα, από σοκολάτες και ιδιαίτερα τσάγια, μέχρι smoothies και milkshakes (εδώ σημειώστε ότι θα βρείτε και αρκετές vegan επιλογές).

Να το επισκεφθείτε, το πρωί του αρέσει να ακούει metal και το απόγευμα ελληνικό χιπ χοπ κι έχει κι έναν φανταστικό τοίχο απ’ έξω για sticker bombing, ιδανικό για φωτογραφίες!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ