13 στέκια που αξίζει να ανακαλύψεις στην Κυψέλη

Cultivos: Ένας μυστικός κήπος για brunch και aperitivo

Μία urban αυλή για να απολαύσεις όλες τις ώρες της ημέρας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cultivos
Cultivos
Cultivos
Cultivos

Στο Cultivos στην Κυψέλη για υπέροχο κάφε, brunch και cocktails στην αυλή

Δίπλα στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης θα ανακαλύψεις έναν κατάφυτο, «μυστικό» και urban κήπο για να απολαύσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Το Cultivos έχει γίνει στέκι για τους λάτρεις του καφέ και του γευστικού brunch, αλλά και για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα δροσιστικό κοκτέιλ μετά τη δουλειά. Ο καφές του, μάλιστα, είναι ανώτερης ποιότητας από την taf, φερμένος από μεμονωμένες φάρμες, προσφέροντας βραβευμένες specialty ποικιλίες με ιδιαίτερα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά.

Ο νέος ανανεωμένος κατάλογος του Cultivos προσφέρει πληθώρα επιλογών, όλες τους χειροποίητες και πάντα με έμφαση στην ποιότητα της πρώτης ύλης. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις must επιλογές που είναι το scrambled avocado toast, το γευστικό sando, αλλά και το French toast με σοκολάτα. Για grab & go μαζί με τον καφέ σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα cinnamon roll ή το μοσχομυριστό cake με κόκκινα φρούτα.

Και καθώς ο ήλιος δύει, το Cultivos είναι το κατάλληλο μέρος για να απολαύσεις με την παρέα σου τα signature κοκτέιλ με τεκίλα, λικέρ θυμάρι, πουρέ αχλαδιού και γκρέιπφρουτ ή μια κλασική και αγαπημένη μαργαρίτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ