11 εστιατόρια με την ιταλική κουζίνα που αγαπάμε

Casareccio, η αυθεντική ιταλική τρατορία του Χολαργού

Αυθεντική ιταλική τρατορία, που δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι πραγματικά σε κάποια παραδοσιακή ταβέρνα κάπου στην Ιταλία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
CASARECCIO, η αυθεντική ιταλική τρατορία του Χολαργού
CASARECCIO, η αυθεντική ιταλική τρατορία του Χολαργού
CASARECCIO, η αυθεντική ιταλική τρατορία του Χολαργού
CASARECCIO, η αυθεντική ιταλική τρατορία του Χολαργού

Στον ζεστό και φιλόξενο χώρο της Casareccio, με τις μεγάλες τζαμαρίες ολόγυρα και τα αγαπημένα καρό τραπεζομάντιλα στα τραπέζια, θα απολαύσεις γνήσια ιταλική κουζίνα, με χειροποίητα προϊόντα και άριστες πρώτες ύλες. 

Αυθεντική ιταλική τρατορία, που δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι πραγματικά σε κάποια παραδοσιακή ταβέρνα κάπου στην Ιταλία. Στον ζεστό και φιλόξενο χώρο της, με τις μεγάλες τζαμαρίες ολόγυρα και τα αγαπημένα καρό τραπεζομάντιλα στα τραπέζια, θα απολαύσεις γνήσια ιταλική κουζίνα, με χειροποίητα προϊόντα και άριστες πρώτες ύλες. Καθόλου τυχαίο που στους 4 μόλις μήνες της λειτουργίας της η Casareccio (που στα ιταλικά σημαίνει «σπιτικό») έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους!

Με τα πιάτα να είναι το ένα καλύτερο από το άλλο, η επιλογή είναι στ’ αλήθεια δύσκολη, γι’ αυτό σου προτείνουμε τα καταπληκτικά πράσινα ραβιόλια γεμιστά με μοσχαρίσια μάγουλα ραγού και σος φρέσκιας ντομάτας με βασιλικό και σκόρδο, το αξεπέραστο ριζότο πορτσίνι με πάστα και λάδι τρούφας και παρμεζάνα, τις φανταστικές παπαρδέλες κοτόπουλο με πανσέτα, μανιτάρια, πάστα και λάδι τρούφας και ελαφριά κρέμα γάλακτος. Η πίτσα δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την αυθεντική ιταλική τρατορία. Να θυμάσαι ότι ψήνονται σε ξυλόφουρνο και θα βρεις πολλές επιλογές, όπως την καπρέζε με βουβαλίσια μοτσαρέλα, σος ντομάτας, πέστο βασιλικού και ψητά ντοματίνια, την προσούτο με μοτσαρέλα Fior di Latte, σος ντομάτας, φλοίδες παρμεζάνας, ρόκα και ελαιόλαδο,  την BBQ με μπάρμπεκιου σος, μοτσαρέλα Fior di Latte, κοτόπουλο, καπνιστή πανσέτα και καπνιστή μοτσαρέλα, αλλά και την Casareccio με μοτσαρέλα Fior di Latte, ιταλικό ζαμπόν, πανσέτα, παρμεζάνα, σος ντομάτας, μανιτάρια και πιπεριές.

Ανοιχτά καθημερινά 13.00 με 24.00 (Δευτέρα κλειστά), αλλά όλα αυτά τα ωραία μπορείς να τα απολαύσεις και με delivery μέσω e-Food και Wolt.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου