Resto

Simply Burgers

86432-193840.jpg
Ζιζή Σφυρή
ΤΕΥΧΟΣ 282
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1671-227.jpg

Η πρώτη μου επαφή με τα Simply Burgers ήταν πριν μερικά χρόνια που ήθελα να σερβίρω σε παιδικό πάρτι κάτι yummy για τα παιδιά και όχι μία από τα ίδια. Η φίλη που μου τα σύστησε τόνισε την πολύ καλή τους ποιότητα, την ποικιλία, τις πραγματικές πατάτες που τα συνοδεύουν, τη λειτουργική συσκευασία τους.

Πραγματικά, τα πιτσιρίκια έπεσαν με τα μούτρα στα burgers, το ίδιο και περισσότερο οι γονείς που ζήλεψαν και ρωτούσαν να μάθουν πού θα βρουν αυτές τις νοστιμιές. 

Από τότε πολύ συχνά παραγγέλνουμε, ο καθένας τη δική του αγαπημένη γεύση, και τα απολαμβάνουμε σε βραδιές dvd, ποδοσφαίρου, eurovision, μαγειρικής βαριεστιμάρας αλλά και σε κάθε άλλη ευκαιρία (που τα παιδιά επινοούν συστηματικά…).

Στα Simply Burgers όλα τα υλικά είναι φρέσκα. Τα μπιφτέκια είναι από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά που πλάθεται επιτόπου σε κάθε κατάστημα, το κοτόπουλο και τα λαχανικά είναι επίσης φρέσκα.

Tις σάλτσες, που συνοδεύουν τα φαγητά, τις φτιάχνουν μόνοι τους χωρίς συντηρητικά και τις σαλάτες τις κόβουν την ώρα της παραγγελίας. Τι άλλο θέλεις όταν παραγγέλνεις γρήγορο φαγητό και θέλεις να είσαι σίγουρος ότι είναι ποιοτικό και υγιεινό;

Τώρα που πληθαίνουν τα Simply Burgers έχεις τη δυνατότητα να φας και στα καταστήματα. Τα περισσότερα δεν είναι μόνο delivery και take away. Eίναι και dine in, διαμορφωμένα για να τρως κι εκεί, σε πολύ χαρούμενους  χώρους όπου μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου.

Στον κατάλογο, εκτός από τις super σαλάτες και σε γεύση και σε μέγεθος, θα βρεις νοστιμιές του τύπου signatures dishes: The chicken, the salmon, the steak, δηλαδή κοτόπουλο, σολομός και κόντρα φιλέτο, ψημένα τέλεια, σερβιρισμένα με σοτέ λαχανικά και ρύζι Kapsa ή σπιτικό πουρέ ή πατάτες country style (που είναι και το μεγάλο τους σουξέ), τραγανές-τραγανές όταν τις βουτάς στην υπέροχη σάλτσα creole.

Άλλες προτάσεις είναι οι grilled quesadillas (με τυρί ή κοτόπουλο ή μανιτάρια μπέικον), onion rings, chicken wings. Θα τελειώσετε με το φημισμένο σπιτικό τους brownie, φτιαγμένο με δυο ειδών σοκολάτας και μια νότα καφέ, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις και με μια μπάλα παγωτού.

Simply Burgers: 15 καταστήματα στην Αττική και άλλα 2 σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Για περισσότερες πληροφορίες: www.simplyburgers.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ